Inspiration och pepp Resan Träning Vardagsuppdatering

HON SPRANG

Dagens sjukaste : jag sprang. Jag gick ut och jag sprang i femtio minuter. 9,3 kilometer och nu har jag ömma ben uppslängda i soffan och ett fånigt stort leende på läpparna. Jag har liksom aldrig kunnat springa. Det har aldrig varit något jag orkat eller klarat av; antingen har det varit brist på kondition, styrka eller motivation, eller för stor övervikt, värk i knän eller rökar-lungor. Men nu är jag starkare, har tränat hjärtat och slutat röka. Plötsligt kunde jag springa utan att stanna i nästan en timme?! Helt galet, snacka om framsteg från att senast jag försökte ha orkat i knappa tio minuter (och sedan falla död omkull, typ). Nu kommer jag somna gott, hoppas ni gör detsamma vänner!

Det här är mer hur det brukar se ut när Fanny ska springa:tumblr_mi66i09B5k1r9652ro1_500

Du kanske gillar

9 Kommentarer

 • Svara
  Wici
  2 april, 2013 at 00:47

  Känner verkligen igen mig! Ett år sedan kunde/ville jag inte springa i fem minuter, nu springer jag jämt som cardio. 🙂

 • Svara
  Helena
  2 april, 2013 at 05:40

  Hurra – bra jobbat! Nu när du har börjat kommer du inte kunna sluta… 🙂

  • Svara
   roethlisberger
   2 april, 2013 at 09:30

   haha hoppas det stämmer! idag kan jag knappt gå normalt dock… 😉

 • Svara
  Annie
  2 april, 2013 at 06:17

  GRYMT!!! Att övervinna är den bästa känslan 🙂

  • Svara
   roethlisberger
   2 april, 2013 at 09:30

   utan tvekan!!! såå härligt 😀

 • Svara
  Sofia
  2 april, 2013 at 06:41

  Vad duktig du är som slutat röka =) !
  Löpningen blev lättare för mej i princip direkt jag slutade röka,
  2veckor som rökfri slog jag mitt PB på milen med 4 minuter.
  Galet vilken skillad det kan göra,
  keep it up =) !!

  • Svara
   roethlisberger
   2 april, 2013 at 09:31

   tack! snart tre månader som rökfri och inte lär jag börja igen nu när jag VERKLIGEN känner skillnaden 🙂 tack igen! (och härligt med den förbättringen du!!)

 • Svara
  Minatraningstajts
  2 april, 2013 at 06:46

  Wow, det är en superbra tid till och med för en löparvan! Bra gjort!

  • Svara
   roethlisberger
   2 april, 2013 at 09:37

   med handen på hjärtat var jag ute en timme – gick de första 7 minuterna (planen var faktiskt att GÅ en ”liten promenad”..) och sedan sprang jag knappa 50 minuter. Så 9 km sprang jag under dessa 50 minuter, eller ja 8,9 km för att vara exakt haha. Men TACK, är supernöjd 😀

Lämna ett svar