Inspiration och pepp Kost Tankar om ting Vardagsuppdatering

ikväll äter vi inte alls för Fanny hade för många idéer

Såhär ungefär går det till i mitt huvud en lördageftermiddag när jag ska planera middag:

Okej, P ville grilla. Vi får ta kycklingfiléerna jag tog fram igår men som aldrig åts eftersom vi hämtade kebab istället.. aa okej vad kan jag göra till kyckling då? Juste jag tog fram gula kantareller också… hmm kör på en gräddig kantarellsås och klyftpotatis då! Men nej… det blir ju sååå höst, och hela poängen med att grilla är ju att det känns vår ute nu! Hm men okej, vad kan man göra (som helst är vårigt) med kantareller då… åh ja curry passar till kantareller… gott! Och mango har vi en påbörjad i kylen! Mango är ju såå himla fint med curry! Fast vänta nu, mango- och curry- och kantarellsås…?! Till grillad kyckling? Och potatis?! Nae…. Efterätten blir ju ananas för en sådan köpte jag härom dagen.. har värsta planen med kokosglass och grillad ananas.. fan jag är fortfarande mätt från lunchbufféen… ååh den där röran som var så god, vad vare i den tro? Curry och linser och lök och spenat och.. det kanske är gott till grillad kyckling? ….men kanske inte till kantareller nä. De måste ju ätas idag.. Och mangon, vad ska jag nu göra med mangon då?! Vi har en öppnad yoghurtbytta i kylen, tsatsiki vore fräscht en vårkväll som denna! Kanske med rivna morötter istället för gurka… nej vänta nu. Eller… PALLARINTE.

Nä hörrni. Tveksam till om vi får någon middag idag överhuvudtaget. Nackdelen med att älska matlagning och bakning och att vara nytänkade i köket är helt klart att ibland får inte alla idéer plats och det blir kaos och kortslutning i huvudet.

Du kanske gillar

3 Kommentarer

 • Svara
  Soraya
  20 april, 2013 at 16:35

  Det händer ofta det där. Älskart! 😀 😀 😀 haha

 • Svara
  Annika
  21 april, 2013 at 20:04

  Hej! Läser du någon bra receptbok för att få dina mattips?

  • Svara
   roethlisberger
   21 april, 2013 at 20:09

   ? nej jag gör mina egna recept..

Lämna ett svar