Inspiration och pepp Kost mobil Vardagsuppdatering

Dagens tips – 10 % på goooodis betyder 10 % MER godis, right?

Börjar morgonen med att öppna inkorgen och mötas av detta. Tänk om jag fått detta 2 år tidigare, när jag faktiskt behövde gå ner 20 kilo, då hade jag ju sluppit börja motionera och se över kosten! Som man så tydligt kan läsa här, hade jag bara behövt svälja 20 tabletter för att gå ner de där överviktskilona (36 st då för alla de kilon jag ville tappa??). Attans.20130507-092557.jpgNej helt allvarligt, undrar jag nu mest 1: om detta är på riktigt. För 2: vem skulle tro på detta? Och slutligen tänker jag : jösses vad pinsamt. Förutsatt att detta inte är ett konstigt skämt – är det bara hit vi kommit? TROR FOLK PÅ SÅDANT HÄR?! Liksom vilken grotta bor folk i, hur kan man undgå dagens kunskap och vetenskap? (Dvs motion + god kosthållning = god hälsa) Helt galet.

Nä vet ni vad, sådant där raderar vi, och så beställer vi hem lite gott att ÄTA istället. Snacka om bättre spenderade pengar! På Bodystore är det 10 % på Renée Voltaire’s produkter, och har ni någonsin stått och pillat på hennes goa naturliga gotte, smaksättare, kex och müsli’s (and the list of yummie greatness go’s on…) så vet ni att 10 % är rätt himla mycket 😉 det blir dagens RIKTIGA tips från mig.banner_renee_voltaire_2

Du kanske gillar

1 Kommentar

  • Svara
    Josephine
    8 maj, 2013 at 05:36

    ”Produkten som världens alla kvinnor väntat på”… Och män är så smarta att de inte köper den typen av reklam? Den där annonsen gör mig så himla arg av så himla många anledningar…
    Tipsa @kvinnohat på Instagram!

Lämna ett svar