Kost

spiiiiiraliiizer

I förra veckan klickade jag äntligen hem en spiralizer. Något jag velat ha i månader. Ungefär alla jag följer (bloggar, instagram etc) verkar ha en, i alla fall de som inte är svenska. Och Annie då, hon ska ju alltid testa sådana här skojiga saker först av alla 😉
spiralizer2

En spiralizer är helt enkelt en mojäng som skär grönsaker/frukter/whateveryoulike i spiraler. Helt fantastiskt fint, om inte annat. Igår blev det zucchinipasta som bas till en god kyckling gryta gjord av kokosmjölk och röd pesto, färska tomater, rödlök och vitpeppar. Himmelskt gott allting, och jag riktigt längtar till lunch då jag (såklart) ska spiraliza nästa gång… jag vet, jag är en sådan nörd.spiralizer1

 

Du kanske gillar

3 Kommentarer

 • Svara
  Annie
  21 juni, 2013 at 06:32

  Den är en underbar leksak! Och av någon anledning smakar de bättre i spiraler – haha 🙂

 • Svara
  Emma
  26 juni, 2013 at 16:52

  Åh, en sån vill jag ha! Var har du hittat den?

  • Svara
   roethlisberger
   28 juni, 2013 at 06:55

   kiviks lilla råa – deras shop har i olika färger 🙂

Lämna ett svar