Tävling Vardagsuppdatering

sommartävling med 4 fina vinstpaket

Vänner, det är hög tid att vi har lite tävling igen, visst?

Och denna gång vill jag skicka ett stort tack till er som köpt min bok och med det stöttar mig i det jag gör. Visst, många av receptet finns att hitta i arkiven här i bloggen (men inte alla!), och visst, det finns tusentals andra inspirationskällor som är helt och hållet gratis… absolut. Jag har ju även fortsatt skapa och bjuda på recept här, något jag självklart inte kommer sluta med! Det är ju vad jag gör, liksom. Vad jag älskar. Så det betyder otroligt mycket att ni köpt boken, oavsett om ni vill åt de exklusiva recepten som bara finns däri och inte här på bloggen, eller om ni gör det enbart för att säga typ tack, till mig. Symboliskt liksom. Det betyder jättejättemycket och jag blir glad för varenda ex som säljs! Så denna tävling är till er. I potten har vi 4 vinstpaket, alla kalasfina och innehåller enbart saker jag själv gillar, rekommenderar och använder! Inge annat strunt.

Samtliga paket har en bas bestående av värdecheckar från Candy King (/Parrots), Salladsbaren och Arla Wellness + 2 questbars och 2 påsar Sport Beans från bodyaction. För att få lite sommar-touch på det hela är det questbars i smaken Berry Bliss, en av mina favoriter!sommartavling1

Vinstpaket 1:

”Steviapaket” från bodystore med proteinpulver, steviadroppar, sukrin+ stevia och steviasötad choklad + baspaketet med värdecheckar från Candy King, Salladsbaren och Arla Wellness + 2 questbars och 2 påsar Sport Beans från Bodyaction. Proteinet Whey-80 stevia är helt enkelt ett proteinpulver sötat med steviolglycosider, jag använder det själv och tycker smaken är väldigt bra. Dropparna från sweetleaf är väldigt dryga och en flaska räcker tex till att söta 60 liter dryck (!). Jag har vaniljdroppar i min gröt varje dag och ofta i kaffet om jag vill ”lyxa till det”. Sukrin+ stevia är ett naturligt sötningsströ och chokladen är min fin-favorit när jag vill lyxa till det… herregud, detta är mitt drömpaket, inser jag nu 😉sommartavling4

Vinstpaket 2:

6 månaders prenumeration av Naturalboxbaspaketet med värdecheckar från Candy King, Salladsbaren och Arla Wellness + 2 questbars och 2 påsar Sport Beans från Bodyaction. Naturalbox är en nyhet som jag rådiggar! Man prenumererar på en box fylld av naturliga snacks/mellanmål som bars, superfruits, drycker, och även ”godsaker för utsidan”, så som hud- och hårvård.naturalbox

Vinstpaket 3:

Hårvårds-kit från Derm Organicbaspaketet med värdecheckar från Candy King, Salladsbaren och Arla Wellness + 2 questbars och 2 påsar Sport Beans från Bodyaction. Jag skrev om Derm Organic i maj någon gång, och sedan dess har jag flitigt använt mina produkter – och förälskat mig i dem. Snällt mot håret, doftar ljuvligt och resulterar i ett mjukt, följsamt och friskt hår. Jag klipper mig… typ aldrig (senast var för 20 månader sedan…) och dessa produkter räddade seriöst mitt hår.sommartavling3

Vinstpaket 4:

3 kg proteinpulver och fettförbrännare från Budo & Fitnessbaspaketet med värdecheckar från Candy King, Salladsbaren och Arla Wellness + 2 questbars och 2 påsar Sport Beans från Bodyaction. BLACK LINE är Budo & Fitness egna nya serie och jag använder själv samtliga produkter (utom kreatin och glutamin). Proteinpulvret är det bästa jag någonsin ”fluffat med” (dvs gjort proteinfluff med) – och jag har testat många. Det blir helt ljuvligt i konsistensen på två sekunder, och smaken är grym. Det funkar även fint i bak.sommartavling2Vad du ska göra för att vara med och tävla:

 • kommentera detta inlägg, skriv:
 • ditt namn du har registrerat på paypal (så jag kan kolla i beställningslistan bara)
 • vilket paket du önskar vinna
 • ditt bästa tips/visdomsord om hälsa inifrån och ut – väldigt luddigt, men här handlar det bara om att må bra, hur gör man det?! Tips, idéer, pepp och kärlek!

+ plus i kanten om man gillar på bloglovin eller skriver om tävlingen i sin egen blogg, men inget måste.

Boken är rabatterad veckan ut, då också tävlingen avslutas. Så passa på att klicka hem den direkt för att kunna vara med och tävla om något skoj vinstpaket på samma gång! 🙂

Lycka till, och tack igen!

Du kanske gillar

29 Kommentarer

 • Svara
  Elinn
  22 juni, 2013 at 14:51

  Hej! Jag heter Elinn och jag skulle jättegärna vilja vara med och tävla om vinstpaketet 1! Mitt bästa tips om hälsa är att tänk posetivt om din träning och kost. Det är väldigt lätt att man bara tänker negativa tankar om träningen, till exempel efter ett pass eller när du håller på med passet så kanske du tänker så här: ”fy fan! detta ska jag aldrig göra igen, det är så tråkigt och bara jobbigt!” Men sluta med dem tankarna och tänk så här istället ”Detta är riktigt kul! Fatta hur mycket jag kommer få ut från detta! Nu är jag en träning närmar till att nå mina mål” Och så kan du gärna lägga till ett litet leende.
  Det lovar jag att om man tänker och gör såhär så kommer träningen och kosten bli mycket roligare och du kommer få mer utav det då!
  Detta inlägget kommer jag både gilla på bloglovin och skriva om den i min egna blogg! Du är en av mina största inspirationskällor och du ger mig drivkraft frammot i mitt ”nyttiga liv”. På min blogg lägger jag ofta ut recept på olika frukostar. Det händer också att jag ger recept på olika bakverk och andra måltider! Bland annat så har jag skrivit om din Sommar kaka som du gjorde och jag testande även det själv, och det var super god! Fortsätt som du gör och sluta aldrig!
  Stora kramar,
  Elinn!

 • Svara
  olivia rohlin aitman
  22 juni, 2013 at 17:01

  Jag heter Olivia (Olivia Rohlin Aitman på paypal) och skulle hur gärna som helst vilja vinna paket 4. Mitt bästa tips/knep/metod/visdomsord för hälsa inifrån och ut är, hur klyschigt det än låter, att försöka bli kompis med sig själv och lära sig att verkligen älska sig själv. För oavsett om du tränar sju dagar i veckan och får den kropp du alltid drömt om, använder alla möjliga mirakelprodukter för både insidan och utsidan (alltså både livsmedel och skönhetsprodukter tex) eller presterar sjukt jäkla bra på jobbet/skolan/i sociala sammanhang kommer det ändå inte att ge någon tillfredsställelse i det långa loppet om du inte är nöjd med vem du är, som du är. Är du dessutom trygg i dig själv kommer alla de där små skavankerna du kanske annars hade kämpat så hårt för att få bort eller dölja in spela någon roll, varken för dig eller andra, då tryggheten lyser igenom och gör en så mycket vackrare på alla sätt och vis!

  Jag har gillat inlägget på bloglovin men har själv inte någon aktiv blogg, så jag kan tyvärr inte skriva om den där.
  Sen vill jag bara tillägga att din blogg och framförallt din resa har varit/är en stor inspirationskälla (inte minst nu när du börjat skriva mer om den psykiska delen av ditt liv, då jag själv haft liknande ”problem”)! Ta hand om dig!
  /Olivia

 • Svara
  Hanan
  22 juni, 2013 at 17:27

  Hej! Jag heter Hanan, mitt tips på en bra hälsa är vad anser du en bra hälsa? Lev efter vad du tycker, det är lätt att man kollar vad andra tycker och tänker om hälsa men det är deras tankar inte dina! Såklart man kan bli inspirerad men om man läser för mycket om nya tränings/kost trender så kan det bli till en negativt tillslut. Bra hälsa ska vara positivt och kul att vilja utvecklas med sin kropp till att bli starkare uthålligare och man får så mycket tillbaka, frisk kropp bättre humör snyggare kropp. Innan jag hitta denna blogg så var mitt baklagnings sinne off! Men nu testar jag nya saker som jag aldrig trodde jag skulle gilla, älskar dina bakverk! Jag önskar fler visste om att goda bakverk inte behöver vara sockerbombade utan kan vara nyttiga och minst lika goda om inte bättre, sluta inte med det du håller på med! Du är en stor inspiration till ett bättre leverne Fanny, du är fantastisk kreativ påhittig och väldigt idérik med dina recept. Jag skulle vilja ha vinstpaket nr 3.
  Många hälsningar , Hanan

 • Svara
  Sally
  22 juni, 2013 at 17:58

  Hej Fanny! Sally Jönsson heter jag på pay pal (är jag ganska säker på, har uppgifterna uppskrivna i Sverige men säg till om du inte skulle hitta så får jag be någon kolla!)

  Köpte din bok så fort jag skaffade iPad och är helt KÄÄÄÄR i äpple/sötpotatis kakan men framförallt i raw cheescaken. Den uppskattar alla jag har bjudit den på!! Mums. Du är väldigt kreativ och smart, har provat massa av dina recept! Gillar självklart inlägget på bloglovin!

  Jag skulle gärna vilja vinna natural boxen. Skulle passa mig Perfekt att få prova massa nytt och bli lite bortskämd med paket! Är lite dålig på att unna mig saker ibland, inte mat mässigt men att lyxa till det lite, ge mig själv en klapp på axeln och säga du förtjänar ett par nya skor osv. Så det försöker jag ändra på och boxen skulle vara perfekt!

  Jag har två ordspråk som jag brukar ha i bakhuvudet när det kommer till hälsa.
  ”Livet är inte hur man har det utan hur man tar det! ”
  Det är viktigt att lyssna på sin kropp, följa sina instinkter och göra det bästa av situationen. Allas liv är olika men vi ska vara glada för det vi har, att vi ens har ett liv. Lära sig tackla livet kommer hjälpa dig att känna dig stark inifrån och ut!

  Det andra är ”Yoy is the best makeup” och det stämmer så bra! För det spelar ingen roll hur fina kläder eller lyxigt liv du har, eller vilka magrutor och biceps du har. För är du inte lycklig kommer det inte att ge dig ngt! Kan vara värt att tänka på!

  Kram på dig!

 • Svara
  Sofia
  22 juni, 2013 at 19:03

  Hej Fanny! Jag heter Sofia och är snart 18 år. Jag skulle bli så otroligt glad om jag vann vinstpaket nr.1 🙂 Dels för jag älskar att baka, speciellt dina recept på nyttigt gottis, och därför vore det helt underbart att vinna steviadropparna och sukrinet! Jag har varit sjuk i anorexia och är deprimerad sedan 1,5 år tillbaka, men kämpar nu för att komma ur det och det genom träning och hälsa 🙂 Det är där du kommer in Fanny, min största inspriatör (jag är troligtvis din största insta och blogg – stalker..) som har gjort ungefär samma resa, som har kommit så långt och som vågar visa dig mänsklig. Därför vore även proteinpulvret sötat med stevia perfekt eftersom jag inte är så förtjust i konstgjorda sötningsmedel och liknande ( även om cola Zero kan vara mitt livselixir ibland..) och jag vill så gärna bygga muskler och få en så stark och snygg kropp som du har. Då är det bra med protein som bygger upp mina obefintliga muskler.
  Hälsa har hjälpt mig en lång väg på vägen mot en sundare relation till mat, då min ökade kunskap och intresse har växt. Jag har lärt mig att inte utesluta något ur kosten. Jag har alltid älskat att baka och därför är din nyttigt- bakblogg som en helig bibel för mig! Jag har tyvärr inte köpt din bok även om jag verkligen skulle vilja, men jag har inte råd.. Är totalt pank för tillfället 🙁 men jag hoppas att mitt bidrag ändå räknas. Ta hand om dig och kämpa på Fanny, du är bäst! Många kramar!

 • Svara
  elin
  22 juni, 2013 at 19:48

  Hej Fanny!
  Jag önskar vinna paket 4, främst för att själv börja bygga muskler men vill även testa dina vackra bakverk. Proteinpulver och annan BRA mat är en dyr investering för mig som inte vill lägga pengar på mat, dumma hjärnspöken säger att jag kan lägga pengar på annat. Men självklart vill jag nu gå emot detta!
  Mitt bästa tips för att få en bra hälsa inifrån och ut att älska sig själv. Det är klyschigt och svårt och för mig en jobbig resa men man måste börja smått. Jag har hatat mig själv så länge och för ett år sen startat en ny resa och börjar bygga upp mitt förtroende, tack vare hjälp jag fick av psykolog men den största resan har JAG gjort själv. Den psykiska stabiliteten jag har nu påverkar mitt liv till fullo och jag var en katastrof förr. Ingen kan göra något åt en, hjälper inte att sitta på rumpan och leva samma invanda mönster. Man måste ha vilja och våga utmana sig själv och sitt psyke. Att träna är för mig sen länge en ångestladdad situation, för rädd att falla tillbaka i ätstörda vanemönster. Men efter inköp av nya träningsskor och en hel del ”jävla anamma” och inse vilken dum och hård läxa jag redan gett mig själv, inser jag att jag är bättre än så! Motion ger så mycket för mig (för alla!) och jag har tränat mycket som ung och vill få tillbaka den glädjen som jag vet jag har av det. Psykisk stabilitet tycker jag är grunden för att andra intressen ska får plats och så att man kan njuta av allt som livet ger. Och bra mat är något jag verkligen vill njuta av. Ska redan imorgon göra någon av dina frukosttips från boken.
  Du är en sån fin inspiration och hoppas du mår bra snart. Kram till dig.
  Ps. Jag har tyvärr ingen blogg men ska gilla inlägget på bloglovin.

 • Svara
  Lina El Kott Helander
  22 juni, 2013 at 20:07

  Jag skulle vilja vinna paket 4. (Eller allihop..!)

  Träning behöver inte just vara att lyfta vikter på gymmet, det kan vara att skotta på vintern, klyva ved, sopa, städa eller något liknande arbete. Sådana saker som för vissa kan vara betungande, och kanske en ”ursäkt” för att inte hinna träna, eller tvärtom, man tränar istället och hinner inte göra andra arbeten. KOMBINERA! Det kan bli både roligt och riktigt tufft, och du har tagit två flugor i en smäll! Hälsa för både kropp och själ skulle jag säga 🙂

 • Svara
  Philippa Berglund
  22 juni, 2013 at 23:00

  Hej!

  Jag skulle vilja vara med och tävla om vinstpaket nummer 2.

  Jag har alltid sett på hälsa på samma sätt. Att man ska vara nöjd. Att man ska vara glad. Att man ska må bra.

  Man måste inte äta på ett visst sätt eller träna regelbundet för att må bra. Om man har en kropp som fungerar som den ska utan smärta, risk för sjukdomar och sådär, och man är nöjd, så är det bra.
  Det viktigaste är att man kan acceptera sig själv som perfekt hur man än ser ut, äter, tränar eller sminkar sig.
  Att man med gott samvete kan äta vad man känner för utan att känna att man kommer bli tjock eller att folk kommer att tro att man är en träningstok.
  Så länge man inte är sjukligt överviktig eller sjukligt underviktig så ska man försöka vara nöjd. Att försöka förstå att det inte gör något hur man ser ut. Kroppen är till för att användas och leva ett liv med. Man ska inte leva sitt liv som slav för sin kropp, man måste kunna göra vad man vill.

  Om det man vill är att köra stenhårt på gymet och äta rawfood eller att käka chips innan frukosten och läsa böcker hela dagarna spelar ingen roll, för om en själv är nöjd så räcker det.

  Det är hälsa för mig.
  Att inte oroa sig över att göra rätt val alltid, att aldrig tillåta sig att äta godis eller att skippa träningen. Inse att det är okej, för att jag är bra som fan ändå.

  Det känns flummigt men hoppas att du förstår vad jag menar! Jag är inte så bra på att uttrycka mig i text.

  PS. Jag tror att Philippa Berglund är mitt paypal-namn. Mailen jag angivit är den som är kopplad till min paypal i alla fall, ifall något är knasigt.

 • Svara
  Elinn
  22 juni, 2013 at 23:38

  Hej! Har kommenterat en gång tidigare (första) men det är så att jag råkade skriva fel! Skulle vilja vara med och tävla om vinstpaket 2! Vet inte om det går att ångra sig, men jag gör det! Hihi, ha en bra dag och jag håller tummarna som bara den!
  Kram igen, Elinn 🙂

 • Svara
  Rebecka
  23 juni, 2013 at 08:41

  Hej!
  Jag skulle vilja vara med och tävla om vinstpaket nr 2.
  Mitt bästa hälsotips är att sluta jämföra sig med andra. Enligt mig är det ett vinnande koncept eftersom ALLA är olika och mår bra av olika mat och träning. Om man fokuserar på sig själv är det lättare att uppnå det man själv vill. Man blir även mindre stressad eftersom man bara fokuserar på sin egen hälsa och det blir då mindre ångestladdat.

  Kram
  Rebecka

 • Svara
  Sara
  23 juni, 2013 at 10:58

  Hej Fanny!

  Tänkte dela med mig av uttrycket ”det är inte målet som räknas utan vägen dit”. Det är något som har influerat mig både på gymmet och tankarna kring flytten jag ska göra om 2 veckor.
  Eftersom man var sjuk under Annies plankutmaning så har jag börjat nu istället och nu handlar det inte om att komma ikapp utan att göra de minuter jag kan och idag försöka avsluta vecka 1.
  Flytten i sig är en emotionell en eftersom jag har bestämt att jag ska flytta från min pojkvän. Känner att jag behöver utvecklas som person med en annan människa som ger mig energi och ro och inspiration till att upptäcka mig själv. Jag flyttar ihop med en av mina närmsta vänner som liksom jag är raw food sympatisörer och är sugen på nya upptäckter inom frukost och bakning. I lägenheten finns ett fint modernt kök med stora arbetsytor som vi drömmer att få fylla med de finaste och bästa varorna ute på marknaden.

  Därför så vet jag att vinstpaket 2 hade suttit oerhört fint som både en present till mig som en symbol för den resan vi ska göra tillsammans 🙂
  P.s. Mitt användarnamn på paypal är: paisleytyg.

  Ha det! Mvh Sara 🙂

 • Svara
  Sara
  23 juni, 2013 at 11:01

  Därför så vet jag att vinstpaket 2 hade suttit oerhört fint som både en present till mig och henne*

 • Svara
  Lisa
  23 juni, 2013 at 11:33

  Hej!

  Jag heter Lisa och skulle vilka vara med och tävla om paket nummer 2.

  Egentligen var det Dr. Seuss som sa det men, ja, och det har nog mer med mental hälsa och inställning att göra än träningochhälsa-hälsa. men:
  ”Be who you are and say what you feel because those who mind don’t matter and those who matter don’t mind.”

  Och är det inte bara så sant? Man måste lita på de som spelar roll att de är där i vått och torrt och accepterar en för den man är, för om de inte gör det – ja då spelar deras åsikter ingen roll. Det är alltid så svårt att inte bry sig (jag menar, vem bryr sig bara om vad ens närmaste tycker) om andras påhopp men om jag någon gång hamnar i en situation när jag försöker vara en people-pleaser och ändra på mig själv påminner jag mig själv att JAG får ta plats, JAG får göra vad jag vill och JAG får vara mig själv utan att jag ska behöva känna mig nedtryckt 🙂

  Tack för en episk blogg,
  Lisa

  • Svara
   Lisa
   26 juni, 2013 at 00:03

   Hej igen, det där med riktigt namn var det ja. Den finns i min nu angivna e-mail 🙂

 • Svara
  Jossan
  23 juni, 2013 at 12:10

  Måste fråga hur länge tävlingen pågår?`

 • Svara
  jessica
  23 juni, 2013 at 18:19

  Jag är också gärna med och tävlar om paket 3 eller 4. Jag tror inte jag har ett PayPal konto, men du har mina kontakt uppgifter här ovan.
  Mitt motto är ”just do it” låter klyschig men det lever jag efter. Jag frågar aldrig mig själv om jag vill träna eller om jag verkligen orkar cykla milen till jobbet i spöregn, jag gör det bara. Finns inga ursäkter (om jag inte är jävligt sjuk). Många frågar varför och hur jag orkar och då brukar jag förklara att jag gör det för den sköna känslan EFTER ÅT.
  Det är inte alltid skönt eller roligt att träna just när du gör det. Men jag har aldrig varit med om ett pass som inte vatit skönt efteråt!
  Tack för en bra blogg. Kram

 • Svara
  Jossan
  23 juni, 2013 at 18:20

  Paketet jag skulle uppskatta mest är nummer 3. Anledningen till varför jag vill ha just det vinstpaketet är för att jag som tränar ofta duschar ofta vilket sliter nått så fruktansvärt på håret. Då jag inte har råd att gå till frissan så ofta som jag önskar, och särskilt inte nu när jag pluggat klart och inte fått något jobb än, så skulle kanske dessa naturliga produkter hjälpa mitt slitna hår.

  Mitt visdomsord är; tvivla inte på dig själv. Jag tror att alla klarar av mycket bara man tror på sin egen förmåga. Hur man mår bra, inifrån och ut är istället att le, skratta och var glad. Det smittar av sig till din omgivning och gör att även du mår bättre. Dela med dig av dig själv och låt andra dela med sig av sig och sina erfarenheter till dig för vi alla kan lära oss av varandra. Detta är något som blivit extra tydligt nu när alla bloggare kommer upp med nya tips, trix och recept som inspirerar varje dag.

  Jag vill även säga att för att må bra så underlättar det om man är stolt över sig själv. Man måste VÅGA vara stolt och tro på sig själv. Var stolt över vad DU gör, hur DU ser ut för ingen annan är som dig så jämför dig inte med andra utan utgå från dig själv och se istället andra som en inspirationskälla. Mindre avundsjuka och mer kärlek, det är det som skapar välmående.

  Jag betalade boken igår men pengarna kommer inte in på ditt konto förrän på måndag. Tack återigen för din inspirerande blogg Fanny, fortsätt på ditt sätt så fortsätter jag följa dig på vägen. Lycka till med allt! Och jag hoppas du släpper fler böcker!

  //Josefina

 • Svara
  Jossan
  23 juni, 2013 at 18:23

  Har förresten skrivit om tävlingen i min blogg!

 • Svara
  Jenny
  23 juni, 2013 at 18:46

  Hej! Jag skulle jättegärna vilja vara med och tävla om paket nr 3!
  Heter Jenny Bergman på paypal (tror jag)

  ”life is what happens while you’re busy making other plans”
  är ett citat jag funderat väldigt mycket kring de senaste månaderna. Det får mig ofta att stanna upp och försöka uppskatta nuet. Livet är inte det som börjar efter jag nått min målvikt, gjort karriär eller fyllt trettio. Det är inte heller en specifik händelse under ett år eller en månad, utan livet är det som händer nu. Varje dag. Så försök att fundera över det som gör din vardag lite extra fin & speciell, och gå ut & gör det. Spara inte på saker du vill göra, för de kommer troligtvid endast läggas på hög som framtidsplaner, som kanske aldrig blir av. Vill du göra någonting nu? Gör det då! För den här dagen kommer aldrig igen.

 • Svara
  Micki
  24 juni, 2013 at 01:02

  Hej, jag heter Micki Arbiv och är jättesugen på att vinna paket 1! 🙂
  Mitt bästa ”hälsotips” är, hur klyschigt det än låter, att tro högt om dig själv, utmana dig själv genom hela livet för du kan mer än vad du tror, men glöm samtidigt ALDRIG bort att du är bra som du är! Du är satt på den här jorden för att vara DU, ingen annan. Inga krav, inga förväntningar, bara TRO på att du kan blomma ut till ännu mer av ditt underbara JAG bara du vågar ta steget ut! 🙂

 • Svara
  Anna Rylander
  24 juni, 2013 at 06:47

  Hej jag skulle jättegärna vilja vinna paket nr 4.
  Träning är inte alltid glädje för de kan även vara tufft med både svett å tårar.
  Mitt bästa tips är att man måste alltid tänka positivt och att man orkar lite till, tänk också på hur skönt de är sen när du står i duschen och är slut i hela kroppen. Kolla inte på andra när du tränar alla har sina egna mål och förutsättningar.
  Våga tro på de man gör och tänka jag kan, jag vill, jag ska och då kommer man också att lyckas med sina mål med träningen..
  Läser din blogg flera gånger om dagen för att på inspiration och hoppas på nya inlägg varje gång =)
  Ha en underbar vecka och lycka till med din träning.

 • Svara
  Jossan
  24 juni, 2013 at 08:27

  Okej, för att vara extra säker på att du har mina uppgifter så heter jag som beställde boken (nu borde pengarna vara på ditt konto!) Josefina Sandström 🙂

 • Svara
  Emelie Richter
  24 juni, 2013 at 08:52

  Namn: Emelie Richter
  Paket: Nr. 2 eller 3.

  I och med att jag precis har sagt upp en vänskap förra veckan pga tjejen i fråga var en träningsnarkoman och glömde bort vänner, pojkvän och familj, så är detta med träningshälsa, vett och att må bra något viktigt för mig.

  Mitt sätt att må bra är:
  Variera din träning utefter humör och väder, var flexibel! Antingen ett styrkepass inomhus hemma eller ta med dig fotbollen till parken med vänner. Ät det du tycker om, strunta att räkna kalorier utan fokusera snarare på vad din kropp mår bra av!
  Sluta mäta dina resultat mot andra eller dina tidigare ”topp-5”-resultat, fokusera snarare på att vad skönt det är att kunna röra sig och vad underbart det är att svettas!

 • Svara
  Mirna
  24 juni, 2013 at 09:06

  Hej Fanny!
  Mitt paypalnamn är Mirna Lelic. Jag skulle vilja tävla om paket nr 1. Jag läser din blogg varje dag och skulle gärna vilja prova att baka dina recept med Stevia.

  Mitt motto i träningen (och livet) är att aldrig jämföra mig med andra, bara med mig själv! Det är så lätt att bli hemmablind och inte se hur mycket man har lyckats med när man hela tiden jämför med andra.

  Och när det är riktigt segt att träna brukar jag ändå pallra mig iväg och göra min grej, om än lite halvdant. Jag tänker att det är de ”dåliga” träningsdagarna som stärker en mest. Dessa dagar stärker psyket och efteråt ångrar man sig aldrig att man gick och tränade. 🙂

  Tack för en bra blogg!

 • Svara
  nathalie
  24 juni, 2013 at 15:49

  Hej underbara Fanny!
  Tack för dina fina bok. Har precis stått i skeva vinklar för att fota några proteinbars som jag fick inspiration till från dina cookie dough – bars, länkar dig på Instagram när jag lägger upp dem 😀
  Mitt namn på paypal är Nathalie Persson och om jag hade turen att vinna hade jag helst velat ha paket nummer 2 eller 1.
  MIna bästa visdomsord kommer från Pippi her self – ”det har jag aldrig provat tidigare, så det klarar jag säkert”. Sedan jag läste de orden för inte allt för länge sedan har jag verkligen försökt tänka i de banorna. Nu allra senast på midsommarafton när min pojkvän frågade om vi skulle paddla kajak och jag sa nej då jag såg framför mig hur jag skulle vingla i med båtfan runt midjan och halvdrunkna. Efter några sekunder slängde jag dock på mig flytvästen och sa ”Äsch jag bara skojade, klart vi ska ut och paddla” och det gick hur bra som helst ju! Man måste våga prova för att få uppleva nya saker. Det, bland mycket annat, är hälsa & välmående för mig 🙂

 • Svara
  isabell
  29 juni, 2013 at 21:54

  fin tävling, fina fanny! köpte boken på isabell stahlén och skulle helst vilja ha fyran. eller ettan. kan inte bestämma mig helt.. haha.

  mitt bästa tips (och det enda jag anser mig kunna ha en mening om, för att jag praktiserat det på mig själv) är att låta sig själv vara. inte lägga för mycket press på sig själv. kunna släppa på garden och inse att man inte MÅSTE vara duktig flicka jämt och ständigt. lära sig slappna av och andas lite ibland. lita på att världen vill dig väl och sluta se allting som svart eller vitt. lättare sagt än gjort, jag vet, men övning ger färdighet och jag trivs så mycket bättre med den isabell som faktiskt blivit mer ”grånyanserad” = mer ödmjuk och säker på sig själv. hitta någon du litar på och som du släpper in tillräckligt för att denne kan ryta ifrån och fånga upp när du börjar dra ner dig själv. släpp ner axlarna. le mot människor du möter, du kommer känna dig tusen gånger härligare och jag lovar att du får leenden tillbaka!

  sen är jag rätt övertygad om att du får vad du sänder ut, och först när du är redo för att ta emot vad världen vill ge dig kommer du att få det. tankens kraft är starkare och mer kraftfull än någonting annat. tänk positivt! inte så att vi borde stänga ute alla mindre goda tankar som dyker upp, men låta dom passera utan att lägga någon större vikt vid dom. det är dom inte värda.

  och för utsidans del – mår du bra inuti syns det utanpå. för bara några veckor sen fick jag en kommentar av en bekant som jag bara känt några månader. hon sa att hon såg att det har hänt saker med mig. att jag strålar nu. för mår insidan bra mår utsidan bättre. och utan ett fungerande och välmående huvud mår ingenting bra.

  hoppas du har det bra, kära, vi hörs snart?

 • Svara
  Maria
  30 juni, 2013 at 15:41

  Hej! Hade jättegärna velat vara med och tävla om paket nr. 4!

  För att göra en oerhört lång historia kort har jag haft mycket problem tidigare med min självbild som lett till ätstörningar och andra tråkigheter! Sen jag hitta bl.a din blogg har jag bara blivit bättre och bättre och kämpar nu på riktigt med att få en sund livsstil och en stark kropp o knopp! Är en fattig student som inte har råd att köpa så mycket mer än det absolut nödvändiga, så det hade varit jättekul att vinna ett sånt här pris!

  Mina bästa visdomsord, vilket även är något jag förhoppningsvis kommer tatuera mig med någon dag är: A smooth sea never made a strong sailor! Ett citat som både beskriver psykiska och fysiska motgångar. När det är som allra jobbigast i marklyftet är det förmodligen då det tar som mest. När jag besegrat de tankar som varit allra jobbigast är det förmodligen då jag växt som mest som person.

  Det var min mamma som köpte din fantastiska bok till mig så det står under hennes paypal, och hon heter Anne-Margret.

  • Svara
   Maria
   1 juli, 2013 at 22:19

   Haha såg nu att jag skrivit fel på citatet! Pinsamt var ordet… ”A smooth sea never made a skilled sailor” ska det ju va! 😉

Lämna ett svar