Inspiration och pepp Tankar om ting Träning Vardagsuppdatering

Bigger, Stronger, Faster

Ett lysande exempel på det jag dels pratat om i senaste videon + skrivit om så många gånger förr : att lära genom att vara öppen för nya infallsvinklar och synsätt. Jag har just sett dokumentären Bigger, Stronger, Faster och det är så många tänkvärda punkter som tas upp. Jag satt helt slukad och tittade, spolade tillbaka och såg vissa delar igen. Pausade och tänkte efter. Vägde hit och dit, ifrågasatte och höll med. Åh, sådant här är så intressant!
Jag hade en åsikt innan jag började se denna. Såklart, någon form av åsikt har vi ju trots allt för det mesta.. oavsett hur mycket vi faktiskt vet. Den åsikten kom att ruckas på ganska ordentligt under de tio delarna (som alla finns på youtube) av denna dokumentär. Jag insåg väl främst att saker och ting aldrig är enbart svart eller vitt. Ha, ni ba no shit Fanny men (!) inte ens saker som bruk av steroider kan jag nu säga att jag är varken för eller emot… jag trodde faktiskt det var en ganska ”enkel” fråga där jag stod stadig på ena sidan. Hur jag menar? Ja, börja med att faktiskt se dokumentären så reflekterar jag hemskt gärna med er! Prata med mig; är detta en svartvit fråga för er, eller en mer grånyanserad sak?

Du kanske gillar

8 Kommentarer

 • Svara
  fight4fit
  15 juli, 2013 at 12:17

  Nu blev jag nyfiken. Ska absolut se den ikväll!

  • Svara
   roethlisberger
   15 juli, 2013 at 12:39

   Gör det! Helt klart sevärd och alltid nyttigt med lite nya infallsvinklar som sagt 🙂

 • Svara
  fight4fit
  15 juli, 2013 at 12:17

  Nu blev jag nyfiken. Ska absolut se den ikväll!

  • Svara
   roethlisberger
   15 juli, 2013 at 12:39

   Gör det! Helt klart sevärd och alltid nyttigt med lite nya infallsvinklar som sagt 🙂

 • Svara
  Marcus
  15 september, 2013 at 10:51

  Fantastisk dokumentär, satt också helt slukad första gången 🙂

  • Svara
   roethlisberger
   16 september, 2013 at 10:48

   jaa, den är grym! Älskar nya vinklar, det är sunt för skallen 🙂

 • Svara
  Marcus
  15 september, 2013 at 10:51

  Fantastisk dokumentär, satt också helt slukad första gången 🙂

  • Svara
   roethlisberger
   16 september, 2013 at 10:48

   jaa, den är grym! Älskar nya vinklar, det är sunt för skallen 🙂

Lämna ett svar