Efterrätt och gotte Inspiration och pepp Kost LUNCH & MIDDAG Lunch/Middag Mellis & Kvällis Recept Vardagsuppdatering

Semmelpannkakor med vispad kokosgrädde och mandelkräm

Ni kanske minns min semmel-snäcka jag gjorde förra veckan? Den var sådär löjligt enkel att jag velade om jag ens kunde kalla det ”recept”, men samtidigt var den ju så galet god att jag var tvungen att skriva om den i alla fall. Och responsen var tydlig – succé även hos er!

Så vi fortsätter på semmel-temat men leker med varianter. Som jag nämnde sist vi snackade semlor, så är årets nyhet semmelwrap. Vilket såklart är en kalasbra idé i min mening; mer innehåll och mindre torr bulle. Att jag aldrig själv tänkt på att göra något liknande med ”semmel-smakerna” förvånar mig lite, egentligen så självklart?!

Därför var ett av mina recept till Kung Markatta denna månad givet : Semmelpannkakor med vispad kokosgrädde och mandelkräm.

semmelpannkakor

Ni hittar receptet HÄR. Som vanligt enkelt, snabbt och hiiiimla gott! PS: jag saltar alltid när jag gör nötsmörssåser, så även här. Jag tycker det ”förhöjer” det hela och balanserar upp sådär härligt. Smaksak, men så gör jag!

 

Du kanske gillar

1 Kommentar

  • Svara
    Jeanna
    4 februari, 2015 at 15:38

    Mmm, ser ljuvligt ut Fanny! Kokosgrädde är the shit.

Lämna ett svar