Kost Vardagsuppdatering

persikor i trädgården, är vardagslyx på hög nivå!

Alltså, vi har jordgubbar och så i trädgården hemma i Sverige. Jag trodde liksom det var rätt oslagbart ; solvarma gubbar från egna rabatten. Men nej! Persikor som växer längs egna husväggen – det är grejer det! Jag klättrar upp på stegen och plockar vingligt några mjuka frukter varje dag, varje måltid förgylls med de fantastiska guldklimparna. Så himla gott!persikaaaEn annan sak som smakar väldigt mycket godare här än hemma, är hallon. Rätt märkligt, för jag älskar liksom hallon var jag än är i världen, men här smakar de faktiskt helt annorlunda och –man tror inte att det är möjligt men– tio gånger bättre än hemma. Kommer sakna ihjäl mig efter all god frukt nu när jag åker hem igen…

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar