mobil Vardagsuppdatering

sjukdom

Tja. Om ni undra, så har jag massa graders feber, gröngula klumpar hostas upp och öronen tjuter. Sjukan har smugit sig på den senaste veckan och träning har jag givetvis fått avstå ifrån. Intaget har bestått av frukt- och grönsaksjuicer, glass, gröt, choklad och äggmackor. Det finns få saker jag avskyr så mycket som att vara förkyld. Att liksom inte ha ett brutet ben, en värkande kroppsdel eller inflammerad tand – utan bara vara sjukdom. Så upplever jag förkylningar. Jag tycker att jag luktar, andas och ÄR sjukdom, och att det fullkomligt osar sjukdom, virus och bakterier om mig. Uuueeak !!

20130827-120725.jpg
Så nu fortsätter jag mitt soffhäng. Med gigantiska juiceglas, godis och snart kanske jag orkar gå till frysen för att hämta glass. Kanske. Borde ha en sådan där minfrys vid soffan. Åh, varför önskade jag mig inte det i födelsedagspresent?

Du kanske gillar

3 Kommentarer

 • Svara
  vickan
  27 augusti, 2013 at 11:21

  Usch ja jag håller med dig. Krya på dig.

 • Svara
  Mik
  27 augusti, 2013 at 14:31

  Krya på dig!

  Tänkte också fråga; hur kommer det sig att du inte vill skriva var du köper produkter? Utan svarar typ ”googla” när du får frågan? (obs! ej svidig, bara nyfiken..)

  • Svara
   roethlisberger
   27 augusti, 2013 at 15:18

   haha va? nej jag svarar väl googla om jag inte VET var man kan köpa en viss produkt i en viss stad. jag menar jag vet ju inte var i malmö man kan hitta mina favoritflingor, tex. och google vet nog 🙂 bara så! jag kan givetvis säga var JAG köper grejer. något speciellt du letar efter?

Lämna ett svar