Inspiration och pepp Tankar om ting Träning Vardagsuppdatering

Vem är ditt guldhjärta?

Sofia uppmärksammade mig på det här fina priset, som delas ut på Fitnessfestivalen varje år. Till människor som på ett eller annat vis gör något lite extra bra i sitt yrke som PT, som gruppträningsinstruktör, har en bra hemsida/blogg eller är en bra förebild i träningsvärlden. Även gym får pris.

Jag tycker om sådant här, och har själv precis skickat iväg mina nomineringar i två av kategorierna. Denna fick min röst för årets blogg, och årets förebild tycker jag denna tjej är. Vill du också nominera någon du tycker sätter fina avtryck i träningsvärlden? Oavsett om det är genom träningen i sig eller kanske genom något runt omkring, som ”bara” rör hälsa, så tycker jag du ska göra det! Här nominerar du ditt guldhjärta!

Detta är vad juryn söker i de olika kategorierna:

Årets gryppträningsinstruktör – Personen ska vara motiverande, kunnig och ha det där lilla extra. Fulla klasser, egna idéer, god teknik, utbildning och förmåga att få kunder att stanna är ett måste.

Årets PT – En vinnande Personlig Tränare ska vara drivande, välutbildad och ha förmåga att både träna den lilla individen och den stora mästaren. Ung som gammal. Vidare måste personen ifråga ha goda sociala egenskaper, samt gärna stå ut i mängden avseende både metodik och träningstaktik.

Årets hemsida/blogg – Ska påverka, beröra och andas träning, samtidigt som den inte får bli en skolbok. Egna åsikter skall komma fram, men får inte blandas ihop med fakta på ett sätt som kan missuppfattas. Regelbundna uppdateringar , rörligt material och hög motivationsfaktor premieras.

Årets förebild – En person, eller grupp, som påverka många och står för en sund livsstil, med samtidigt sunt livsperspektiv. Personen/gruppen ska vara en förebild även utanför träningslokalen och vara innovativ, driven samt inneha stora kunskaper inom sitt gebit.

Du kanske gillar

2 Kommentarer

Lämna ett svar