Vardagsuppdatering

ett inlägg om något annat

Innan jag fann träningsglädjen och gymkärleken, var det en helt annan sak som slukade mig och jag ägnade timmar, dagar, veckor, månader åt… fotografering. Något jag uppenbarligen fortfarande gillar och ägnar mig en hel del åt, främst matfotografi i och med mitt brinnande intresse för just mat och receptskapande. Och för att det är mycket roligare att ge er recept när det finns fina bilder till 🙂

Idag var jag på bröllop för tredje gången i mitt liv. Jag har faktiskt flera vänner som gift sig, jämnåriga. Ännu fler som har barn. Det känns lite märkligt, är vi redan så stora?! Men det är så himla roligt, jag älskar kärleken, glädjen och lyckan som bara finns sådär på bröllop… ååh! Hur som helst, så förenar jag nytta med nöje, då jag inte bara är bröllopsgäst utan även fotograf. Tredje gången jag fotar lyckliga bröllopspar och jag måste säga att det är bland de roligaste jobben! Klockan hann bli halv sex innan vi kom ut för att ta bilder, och då var ljuset gyllene och humören på topp. Av snabbkiket jag nyss gjorde i kameran ser det ut att ha blivit väldigt fina bilder i alla fall! Åh. Jag vill också gifta mig..

När jag fotar vill jag hitta känslan och personligheten hos brudparet. Med avslappnade, härliga människor blir fotograferingen världens roligaste jobb och tiden flyger förbi! 🙂behindscenes

Du kanske gillar

2 Kommentarer

 • Svara
  Cathie
  10 september, 2013 at 15:41

  Att fotografera är underbart!!

 • Svara
  Cathie
  10 september, 2013 at 15:41

  Att fotografera är underbart!!

Lämna ett svar