Före - efter Inspiration och pepp Resan Tankar om ting Träning

tillbakablick

Jag gick igenom min gamla blogg. Det både gjorde lite ont i hjärtat att se hur hårt jag kämpade, samtidigt som det gav en gnutta styrka att påminnas om resan jag faktiskt gjort. Nog för att jag fortfarande kämpar (vem gör inte, på ett eller annat sätt?) och alltid kommer göra i någon grad, men det är banne mig en bedrift det jag lyckats med. Ibland måste man påminna sig om det! Klappa sig på axeln och säga ”fyfan vad jag är bra!”. Så. Let’s do that together : fyfan vad VI är bra !! Ja. Du med.752mattBilden ovan togs när jag hittade gamla mått och ett måttband. Siffrorna jag kladdat ner några månader tidigare var inte ens på min högsta vikt och omfång, ändå syntes det stor skillnad och jag fick redan då en påminnelse om vad jag faktiskt lyckats med. Sedan dessa bilder togs har jag mest jobbat på att bygga muskler och bli stark igen.

Du kanske gillar

12 Kommentarer

 • Svara
  Johanna
  5 oktober, 2013 at 08:19

  DU är så jäkla grym Fanny, och din blogg är bara för bra, goda recept, kloka inlägg och inspirerande text! 😀

 • Svara
  Johanna
  5 oktober, 2013 at 08:19

  DU är så jäkla grym Fanny, och din blogg är bara för bra, goda recept, kloka inlägg och inspirerande text! 😀

 • Svara
  S
  5 oktober, 2013 at 09:33

  Du är otroligt grym, verkligen. Tänkte på en sak- hur ser du på psykoterapi? Så som jag har förstått det så har du varit hos en terapeut i samband med utredningen, inte sant? Har du fortsatt med det? Jag frågar eftersom jag själv har gått i terapi, sen ett bra tag, och tycker att det fungerar. Överlag så är det otroligt tufft (att liksom gå igenom helvetet igen) men jag ser en positiv förändring. Och bara det är ju värt. Sen så har jag börjat ta antidepp, men kan inte uttala mig riktigt då det har inte gått speciellt lång tid sen jag tog första dosen. Nåja, hoppas du mår bättre snart; ta hand om dig:)

  • Svara
   roethlisberger
   5 oktober, 2013 at 10:09

   Tack!
   Jag träffar en terapeut varje vecka och hon är väldigt bra. En behandling som kbt/dbt kommer förmodligen bli nästa steg, men först måste jag bli tillräckligt bra för att orka det.. Så just nu är det babysteps och precis som du tror jag på terapi.
   Även antidepp tar jag, dock är jag tveksam till dess verkan, om jag ska vara ärlig. Men TILLSAMMANS med terapi och ev. förändringar i ens liv i övrigt, så kan de nog hjälpa till att bygga en stabil bas, liksom.
   Hoppas du mår bättre snart, kram

   • Svara
    S
    5 oktober, 2013 at 10:59

    Det låter bra:) Sen så kan jag säga att hela terapin går otroligt långsamt för min del. Lite surt med tanken på kostnaderna, men jag känner att det är bättre att spara ihop lite pengar och ta det lugnt. Och jag tror som du- kombinationen av antidepp och terapi kan nog vara bra. Min förhoppning är väl att medicinen kommer att verka (på något sätt)så att jag orkar verkligen gå igenom det jobbiga. Kan nog förstå hur du tänker där, btw

 • Svara
  S
  5 oktober, 2013 at 09:33

  Du är otroligt grym, verkligen. Tänkte på en sak- hur ser du på psykoterapi? Så som jag har förstått det så har du varit hos en terapeut i samband med utredningen, inte sant? Har du fortsatt med det? Jag frågar eftersom jag själv har gått i terapi, sen ett bra tag, och tycker att det fungerar. Överlag så är det otroligt tufft (att liksom gå igenom helvetet igen) men jag ser en positiv förändring. Och bara det är ju värt. Sen så har jag börjat ta antidepp, men kan inte uttala mig riktigt då det har inte gått speciellt lång tid sen jag tog första dosen. Nåja, hoppas du mår bättre snart; ta hand om dig:)

  • Svara
   roethlisberger
   5 oktober, 2013 at 10:09

   Tack!
   Jag träffar en terapeut varje vecka och hon är väldigt bra. En behandling som kbt/dbt kommer förmodligen bli nästa steg, men först måste jag bli tillräckligt bra för att orka det.. Så just nu är det babysteps och precis som du tror jag på terapi.
   Även antidepp tar jag, dock är jag tveksam till dess verkan, om jag ska vara ärlig. Men TILLSAMMANS med terapi och ev. förändringar i ens liv i övrigt, så kan de nog hjälpa till att bygga en stabil bas, liksom.
   Hoppas du mår bättre snart, kram

   • Svara
    S
    5 oktober, 2013 at 10:59

    Det låter bra:) Sen så kan jag säga att hela terapin går otroligt långsamt för min del. Lite surt med tanken på kostnaderna, men jag känner att det är bättre att spara ihop lite pengar och ta det lugnt. Och jag tror som du- kombinationen av antidepp och terapi kan nog vara bra. Min förhoppning är väl att medicinen kommer att verka (på något sätt)så att jag orkar verkligen gå igenom det jobbiga. Kan nog förstå hur du tänker där, btw

 • Svara
  Cilla
  5 oktober, 2013 at 17:21

  Fantastiska, fina människa! DU ÄR GRYM! Och jag är grym 🙂 Så heja oss för att ta oss vidare och framåt.

 • Svara
  Cilla
  5 oktober, 2013 at 17:21

  Fantastiska, fina människa! DU ÄR GRYM! Och jag är grym 🙂 Så heja oss för att ta oss vidare och framåt.

 • Svara
  Emma
  6 oktober, 2013 at 10:59

  Du har kämpat fantastiskt bra! Och du är så grym som fortsätter! heja fina Fanny 🙂

 • Svara
  Emma
  6 oktober, 2013 at 10:59

  Du har kämpat fantastiskt bra! Och du är så grym som fortsätter! heja fina Fanny 🙂

Lämna ett svar