Inspiration och pepp Kost mobil Vardagsuppdatering

fyra bilder tagna i farten

På instragram uppdaterar jag oftare än här på bloggen. Inte så konstigt kanske, för där är ord överflödiga och bilder räcker långt. Här är lite utav vad som kan hittas i min insta-feed från de senaste dagarna:

En ny snabb-favvo är quinoa med kokosmjölk, pesto, olivolja, hackad tomat och närings jäst. Så himla fint att bara slänga ner i en skål och äta med sked.Skärmavbild 2013-10-13 kl. 15.41.36Mellis de senaste dagarna (veckorna) har varit naturell yoghurt med jordnötssås, frusna bär, gojibär och torkade aprikoser, salta cashewnötter och granola.Skärmavbild 2013-10-13 kl. 15.41.16Igår var Mr världens snällaste och körde runt hela Uppsala för att jag skulle hitta den här goingen. Tre matvarubutiker, ett stopp för mat på vägen, och tre timmar – en lördagkväll. Skärmavbild 2013-10-13 kl. 15.40.49Dessa pannkakor har agerat frukost några dagar också : pumpapannkisar, såklart. Receptet är mitt favvo och finns i min ebok, men istället för blomkålspuré använder jag alltså pumpa. De är low carb, proteinrika, söta och fluffiga. Bara alldeles alldeles underbara!Skärmavbild 2013-10-13 kl. 15.42.14

Du kanske gillar

8 Kommentarer

 • Svara
  Mari
  14 oktober, 2013 at 20:54

  pannkakorna såg inte alls dumma ut. Mums =) Chai mix, vad använder du den till?

  • Svara
   roethlisberger
   15 oktober, 2013 at 06:36

   nej det var de inte heller! 🙂 jag har inte hunnit använda den ännu, men det är ju ett protien så jag tänkte väl att man kan röra ner det i kvargen/yogurten, ha i en latte (mums!) eller kanske i bakverk?

   • Svara
    Mari
    15 oktober, 2013 at 21:23

    Låter väldigt bra 🙂 måste köpa en och testa.

 • Svara
  Mari
  14 oktober, 2013 at 20:54

  pannkakorna såg inte alls dumma ut. Mums =) Chai mix, vad använder du den till?

  • Svara
   roethlisberger
   15 oktober, 2013 at 06:36

   nej det var de inte heller! 🙂 jag har inte hunnit använda den ännu, men det är ju ett protien så jag tänkte väl att man kan röra ner det i kvargen/yogurten, ha i en latte (mums!) eller kanske i bakverk?

   • Svara
    Mari
    15 oktober, 2013 at 21:23

    Låter väldigt bra 🙂 måste köpa en och testa.

 • Svara
  Maria
  15 oktober, 2013 at 18:49

  Hej Fanny!
  Måste bara få skicka lite love your way!
  Att du alltid orkar hålla en så cool attityd till diverse nättroll (JA! Jag syftar på ”Jojje”)
  Du har ju så rätt. Hittar man inte det man söker på din blogg kan man ju bara söka vidare. Inte stanna kvar och kasta skit.
  U rock. Jojje sucks. Amen.

 • Svara
  Maria
  15 oktober, 2013 at 18:49

  Hej Fanny!
  Måste bara få skicka lite love your way!
  Att du alltid orkar hålla en så cool attityd till diverse nättroll (JA! Jag syftar på ”Jojje”)
  Du har ju så rätt. Hittar man inte det man söker på din blogg kan man ju bara söka vidare. Inte stanna kvar och kasta skit.
  U rock. Jojje sucks. Amen.

Lämna ett svar