Kost Vardagsuppdatering

helhetshälsa

helhetshalsaEtt gäng nya kompisar som kom på posten igår, redo att testas och förhoppningsvis göra någon liten skillnad för mitt mående. Jag börjar mer och mer acceptera det faktum att jag livet ut kommer behöva arbeta för mitt mående. Vem gör inte det, tänker ni kanske nu. Alla har väl toppar och dalar ; ”alla mår lite dåligt ibland”. Och visst är det så, men det är inte det jag pratar om riktigt. Det finns många saker som är självklara för de flesta, som inte är lika självklara för mig. Vardagliga, enkla saker som kräver enorma ansträngningar från min sida, och en hållbar ”normal” vardag är svår att få till. Det kanske är ett ämne jag kan skriva om, om någon är intresserad?

Hur som helst, jag hoppas helhetshälsas produkter ovan kan hjälpa mig lite. I så fall uppdaterar jag er givetvis! 🙂 har någon av er erfarenheter av dem?

Du kanske gillar

20 Kommentarer

 • Svara
  Karin
  24 oktober, 2013 at 14:57

  Det låter jätteintressant! Jag kämpar själv med mitt mående och brist på ork så det vore skönt och intressant att få höra mer om ditt mående!

 • Svara
  Karin
  24 oktober, 2013 at 14:57

  Det låter jätteintressant! Jag kämpar själv med mitt mående och brist på ork så det vore skönt och intressant att få höra mer om ditt mående!

 • Svara
  M
  24 oktober, 2013 at 16:24

  Hej !
  Måste börja med att berömma både din blogg och dig som person, du är en stor inspiration och jag älskar dina inlägg! Tyvärr har jag inte testat produkterna men jag tänkte dela med mig av något som hjälpt mig att få tillbaka min energi och..ja faktiskt livsglädjen.. Jag har haft depressioner upp och ner, svårt att koncentrera mig i en konversation, känt mig yr och utmattad utan att jag gjort nått speciellt, trott att snart trillar jag ihop osv. Men nog om mig, det jag ville få fram var att Magnesiumtabletter verkligen gjort underverk på bara en vecka, (dom har ju såklart inte tagit bort depressionsperioderna men har verkligen gett mig mer energi och jag klarar att hantera motgångar bättre) förmodligen kanske jag haft någon brist och du kanske inte haft samma problem som jag men jag ville bara tipsa om det IFALL de kunde vara till nån hjälp 🙂 Jag har hört att Magnesiumtabletter kallats ”mirakeltabletter” så de kanske kan hjälpa dig också även om du inte mått precis som jag..
  Till sist hoppas jag tabletterna du testar hjälper dig och stort tack för att du inspirerar och delar med dig av din vardag !! 🙂 Stor kram

 • Svara
  M
  24 oktober, 2013 at 16:24

  Hej !
  Måste börja med att berömma både din blogg och dig som person, du är en stor inspiration och jag älskar dina inlägg! Tyvärr har jag inte testat produkterna men jag tänkte dela med mig av något som hjälpt mig att få tillbaka min energi och..ja faktiskt livsglädjen.. Jag har haft depressioner upp och ner, svårt att koncentrera mig i en konversation, känt mig yr och utmattad utan att jag gjort nått speciellt, trott att snart trillar jag ihop osv. Men nog om mig, det jag ville få fram var att Magnesiumtabletter verkligen gjort underverk på bara en vecka, (dom har ju såklart inte tagit bort depressionsperioderna men har verkligen gett mig mer energi och jag klarar att hantera motgångar bättre) förmodligen kanske jag haft någon brist och du kanske inte haft samma problem som jag men jag ville bara tipsa om det IFALL de kunde vara till nån hjälp 🙂 Jag har hört att Magnesiumtabletter kallats ”mirakeltabletter” så de kanske kan hjälpa dig också även om du inte mått precis som jag..
  Till sist hoppas jag tabletterna du testar hjälper dig och stort tack för att du inspirerar och delar med dig av din vardag !! 🙂 Stor kram

 • Svara
  Linda
  24 oktober, 2013 at 16:51

  Ja skriv om hur man får till en normal vardag! Eller vad du nu menade 😉 Tack för en grym blogg!

 • Svara
  Linda
  24 oktober, 2013 at 16:51

  Ja skriv om hur man får till en normal vardag! Eller vad du nu menade 😉 Tack för en grym blogg!

 • Svara
  Sanna
  24 oktober, 2013 at 17:10

  Skriv gärna ett inlägg om det här med att orka med vardagen. Jag har precis blivit sjukskriven från jobbet 23 år gammal pga utmattning/utbrändhet (woopa) och märker att ju längre tiden går och man inser hur man mår blir skjuts saker som att öppna posten på för att man inte orkar.. Så JA, skriv gärna 🙂

 • Svara
  Sanna
  24 oktober, 2013 at 17:10

  Skriv gärna ett inlägg om det här med att orka med vardagen. Jag har precis blivit sjukskriven från jobbet 23 år gammal pga utmattning/utbrändhet (woopa) och märker att ju längre tiden går och man inser hur man mår blir skjuts saker som att öppna posten på för att man inte orkar.. Så JA, skriv gärna 🙂

 • Svara
  S
  24 oktober, 2013 at 17:14

  Håller med ovanstående- skriv gärna!

 • Svara
  S
  24 oktober, 2013 at 17:14

  Håller med ovanstående- skriv gärna!

 • Svara
  Emelie
  24 oktober, 2013 at 23:07

  Skriv väldigt gärna, om du vill. Förstår att det är privat och kanske inte någonting man vill dela men vore väldigt intressant.

  Själv tycker jag ingenting av det som borde vara kul är kul i varandra. Säkert inte ens i närheten hur du har det men vore intressant att läsa. Det enda jag tycker är kul är träna och hälsa och vara själv. Från att ha varit supersocial vill jag ofta vara själv. Om jag är med folk för länge måste jag liksom hem och ”ladda om”. Annars mår jag bra, är glad och präst absolut göra saker. Vore därför väldigt intressant att höra din historia.

 • Svara
  Emelie
  24 oktober, 2013 at 23:07

  Skriv väldigt gärna, om du vill. Förstår att det är privat och kanske inte någonting man vill dela men vore väldigt intressant.

  Själv tycker jag ingenting av det som borde vara kul är kul i varandra. Säkert inte ens i närheten hur du har det men vore intressant att läsa. Det enda jag tycker är kul är träna och hälsa och vara själv. Från att ha varit supersocial vill jag ofta vara själv. Om jag är med folk för länge måste jag liksom hem och ”ladda om”. Annars mår jag bra, är glad och präst absolut göra saker. Vore därför väldigt intressant att höra din historia.

 • Svara
  Emelie
  24 oktober, 2013 at 23:09

  Orkar göra saker*

 • Svara
  Emelie
  24 oktober, 2013 at 23:09

  Orkar göra saker*

 • Svara
  Linnéa Dahlin
  25 oktober, 2013 at 05:33

  Skriv skriv skriv!!!
  Kom ihåg att det finns många människor som stöttar dig och tror på dig <3 Massa kärlek!

 • Svara
  Linnéa Dahlin
  25 oktober, 2013 at 05:33

  Skriv skriv skriv!!!
  Kom ihåg att det finns många människor som stöttar dig och tror på dig <3 Massa kärlek!

 • Svara
  S
  26 oktober, 2013 at 16:08

  Hej Fanny.

  Jag vet att jag läste ett inlägg för någon (eller några) månader sedan där du beskrev hur du mått dåligt en längre period och att du hade börjat få några tabletter (rätta mig om jag har fel). Kommer ej ihåg om du skrev att du led av depression eller vad det berodde på, men jag har nämligen själv blivit ”diagnostiserad” med depression. Jag är mycket skeptisk mot att äta tabletter men vill självklart försöka komma tillbaka till mitt ”vanliga” jag. Vad gör du för att få rätsida på ditt? Har du någonting som funkar för dig, eller iallafall hjälper dig lite på traven mot att må bättre? Vore självklart även kul att höra om du anser att tillskotten ovan ger någon effekt.

  Kram.

  • Svara
   roethlisberger
   27 oktober, 2013 at 09:41

   jag tar antidepp ja. Först en sort, sedan dubblades den då det inte blev bättre. Sedan ännu mer. Sedan bytte de till en starkare. Och dubblade dosen. Jag kan inte påstå att jag mår bättre AV den. MEN jag hoppas att den ändå gör det möjligt för mig att ta emot och lite ”landa i”, liksom TA IN, terapin, som jag själv tror mer på. Terapin alltså, det är vad jag hoppas ska hjälpa mig på riktigt. Men mediciner finns av ett skäl, och man kan ha brister som gör det svårt att leva normalt, funka normalt. Att med tabletter normalisera nivåerna i kroppen precis som vid andra, fysiska, sjukdomar, tycker jag egentligen bara är vettigt. Om inte annat tror jag det kan göra det möjligt att på riktigt ta in själva terapin och den riktiga behandlingen.
   Jag vet inte vad du menar med att du blivit ”diagnostiserad”? som om det inte räknas som en riktig diagnos? eller att du inte blivit det ”på riktigt”? hur som är det en allvarlig sjukdom. En sjukdom som dödar och jag tycker man ska ta det på allvar. Hoppas du får rätsida på måendet och orkar kämpa!
   Jag gör det och jag försöker fortsätta hoppas, tro och drömma om en dag då livet är lättare. Kram

 • Svara
  S
  26 oktober, 2013 at 16:08

  Hej Fanny.

  Jag vet att jag läste ett inlägg för någon (eller några) månader sedan där du beskrev hur du mått dåligt en längre period och att du hade börjat få några tabletter (rätta mig om jag har fel). Kommer ej ihåg om du skrev att du led av depression eller vad det berodde på, men jag har nämligen själv blivit ”diagnostiserad” med depression. Jag är mycket skeptisk mot att äta tabletter men vill självklart försöka komma tillbaka till mitt ”vanliga” jag. Vad gör du för att få rätsida på ditt? Har du någonting som funkar för dig, eller iallafall hjälper dig lite på traven mot att må bättre? Vore självklart även kul att höra om du anser att tillskotten ovan ger någon effekt.

  Kram.

  • Svara
   roethlisberger
   27 oktober, 2013 at 09:41

   jag tar antidepp ja. Först en sort, sedan dubblades den då det inte blev bättre. Sedan ännu mer. Sedan bytte de till en starkare. Och dubblade dosen. Jag kan inte påstå att jag mår bättre AV den. MEN jag hoppas att den ändå gör det möjligt för mig att ta emot och lite ”landa i”, liksom TA IN, terapin, som jag själv tror mer på. Terapin alltså, det är vad jag hoppas ska hjälpa mig på riktigt. Men mediciner finns av ett skäl, och man kan ha brister som gör det svårt att leva normalt, funka normalt. Att med tabletter normalisera nivåerna i kroppen precis som vid andra, fysiska, sjukdomar, tycker jag egentligen bara är vettigt. Om inte annat tror jag det kan göra det möjligt att på riktigt ta in själva terapin och den riktiga behandlingen.
   Jag vet inte vad du menar med att du blivit ”diagnostiserad”? som om det inte räknas som en riktig diagnos? eller att du inte blivit det ”på riktigt”? hur som är det en allvarlig sjukdom. En sjukdom som dödar och jag tycker man ska ta det på allvar. Hoppas du får rätsida på måendet och orkar kämpa!
   Jag gör det och jag försöker fortsätta hoppas, tro och drömma om en dag då livet är lättare. Kram

Lämna ett svar