Inspiration och pepp Kost Press & Event Resan Tankar om ting Träning Uncategorized Vad vi borde prata om Vardagsuppdatering

Liten intervju i Veckorevyn

För flera månader sedan gjorde jag en snabb intervju med veckorevyn. Det var så länge sedan och så mycket har hänt i mitt liv sedan dess att jag nästan glömt det, men för någon vecka sedan skickade Emma en bild på intervjun efter att hon hittat mig i det senaste numret. Idag köpte en vän tidningen och lät mig kika (jag kan inte minnas senast jag la pengar på en tidning – nu för tiden är det lyx att få slänga sig i soffan med någon go tidning att bara ”slölösa” lite… mys!)

VR1

(ni kan läsa min intervju längre ner, här bara en snabb överblick)

VR2

Ni som redan läst det senaste numret av VR vet att det var några sidor som tog upp den träningshets många upplever nu. Självklart tycker jag att det är ett viktigt ämne, eftersom det i allra högsta grad handlar om hälsa och framför allt den mentala biten. Det där med balans, som jag försöker inspirera till och visa att man visst kan hitta – oavsett förflutet, nuvarande status och framtida drömmar.

VR4

I tidningen kan man se resultatet av en undersökning Veckorevyns gjort gällande läsarnas förhållande till träning, dess eventuella ”hets och press”, mat och ätande. Siffrorna och svaren är i min mening inte vidare chockerande, sociala medier är en stor del av mitt liv och jobb. På gott och ont, antar jag att man kan säga – även om jag egentligen mest tycker att sociala medier som bloggar och instagram är roliga, kreativa plattformar för människor som vill uttrycka sig på olika vis. Jag är bra på att sålla och följer enbart människor som ger mig positiv energi, glädje och pepp att leva livet. Just att rensa lite vad man ”släpper in” i allt brus tror jag är viktigt, man väljer på så sätt vad man vill påverkas av.

Men såhär såg det ut i VR:

VR8VR6VR7VR5

Efter allt snack om träningshets, dåligt samvete när det kommer till mat och ätande/träning (nämndes i intervjun bredvid min) kom fina Fia och styrde upp lite med vettiga ord. Citatet är såklart helt i min smak : ”mat är kärlek och upplevelser – inte protein och kalorier”

VR9

Ja och så mina ord då. En halvtimmes intervju blir givetvis lite nerkortad i skrivet format, och det är en del jag skulle vilja flytta om och rätta till, men på det stora hela en helt OK sammanfattning. Jag tror NI redan vet var jag står och hur jag resonerar.

VR3

Du kanske gillar

8 Kommentarer

 • Svara
  Maja
  7 oktober, 2014 at 14:51

  Du resonerar så bra och är så klock! Ha en fortsatt fin dag, kram 🙂
  http://www.healthymaja.devote.se

 • Svara
  Maja
  7 oktober, 2014 at 14:51

  Du resonerar så bra och är så klock! Ha en fortsatt fin dag, kram 🙂
  http://www.healthymaja.devote.se

 • Svara
  Amanda
  7 oktober, 2014 at 15:59

  Åh grymt, måste köpa den!!

 • Svara
  Amanda
  7 oktober, 2014 at 15:59

  Åh grymt, måste köpa den!!

 • Svara
  Clara
  7 oktober, 2014 at 17:35

  Du är fantastiskt!!!

 • Svara
  Clara
  7 oktober, 2014 at 17:35

  Du är fantastiskt!!!

 • Svara
  Petra
  8 oktober, 2014 at 05:43

  du gör allting så enkelt! Du påminner oss alla om de vi har glömt bort-att vara hälsosamma. Istället för att njuta av spinningpasset går vi oftast dit o har ångest. Vilket egentligen är ganska dumt. Tack för de du ger!

 • Svara
  Petra
  8 oktober, 2014 at 05:43

  du gör allting så enkelt! Du påminner oss alla om de vi har glömt bort-att vara hälsosamma. Istället för att njuta av spinningpasset går vi oftast dit o har ångest. Vilket egentligen är ganska dumt. Tack för de du ger!

Lämna ett svar