mobil Vardagsuppdatering

London

Min far är en klurig figur. Någon gång under min tidiga tonår kom han på att en fiffig present att ge Fanny (vi ger alltid bara EN present, både till jul och på födelsedagar) är en resa. Bara vi två. Någonstans vi inte varit. Umgås. Ha tid tillsammans utan jobb som ringer eller andra plikter som överskuggar ledigheten. Det fiffiga med denna idé är att det aldrig blir av. Han ger mig det då igen. Och igen. Under de senaste åren har jag väl skrapat ihop några varv runt jorden eller så. Men i somras bestämde vi oss för att faktiskt åka någonstans.

Efter mycket om och men blev det alltså London. En stad vi båda besökt förr, men aldrig tillsammans. En långhelg som än så länge bara innehåller planer om musikaler (pappas önskan/krav), träning (Fannys önskan/krav) och så diverse ”strosande”. En lista med ställen att se, butiker att besöka och restauranger att äta på ligger i väskan också, men jag ser mest fram emot att få lite kvalitetstid med min pappa. Min fina fin pappa som tyvärr bor så himla långt bort. Men nu, en långhelg bara vi och jag tänker verkligen göra det bästa utav den! Som min underbara terapeut säger ; tänk ”som om”. Jag ska leva och göra saker SOM OM allt var bra och lyckligt. Det är så jag tänker ta mig till den riktiga lyckan.. Jag måste känna det jag vill ha NU.

Och ja. Jag vet att det här kanske är ord jag borde klottra i något anteckningsblock istället för här. Men äh. Som det 90-talsbarn jag är,tycker jag det tar sådan tid att skriva förhand. Pallar inte. Och nu är jag hungrig. Vi hörs hörrni, ha ett fint veckoslut!

20131113-175617.jpg

Du kanske gillar

10 Kommentarer

 • Svara
  Träningsglädje
  13 november, 2013 at 19:11

  hoppas ni får en fin helg tillsammans

 • Svara
  Träningsglädje
  13 november, 2013 at 19:11

  hoppas ni får en fin helg tillsammans

 • Svara
  Sofia
  14 november, 2013 at 19:56

  Åh vilken mysig bild! Hoppas att er resa blir bra! Kram

 • Svara
  Sofia
  14 november, 2013 at 19:56

  Åh vilken mysig bild! Hoppas att er resa blir bra! Kram

 • Svara
  christinamodigh
  15 november, 2013 at 09:21

  Vad härligt med en resa med sin pappa! Jag skule så gärna vilja det men kan inte, kommer aldrig kunna det. Jag saknar min pappa så, han dog för några månader sedan. Vi hann åka utomlands tillsammans en gång, till Thailand och det var så härligt min pappa vr så lycklig och alla han smärtor och bekymmer försvann. Blev både glad och ledsen när jag såg ditt inlägg, så kul för dig! Njut!

 • Svara
  christinamodigh
  15 november, 2013 at 09:21

  Vad härligt med en resa med sin pappa! Jag skule så gärna vilja det men kan inte, kommer aldrig kunna det. Jag saknar min pappa så, han dog för några månader sedan. Vi hann åka utomlands tillsammans en gång, till Thailand och det var så härligt min pappa vr så lycklig och alla han smärtor och bekymmer försvann. Blev både glad och ledsen när jag såg ditt inlägg, så kul för dig! Njut!

 • Svara
  Anna
  17 november, 2013 at 12:44

  Hej hej!

  Först vill jag bara skriva att jag uppskattar att läsa din blogg och få ta del av alla fina recept!

  Jag har en fråga. Jag fick precis hem näringsjäst från iherb efter att ha sätt att du använder produkten. Nu är bara frågan, vad sjutton ska jag använda det till? Jag undrar alltså om du har lust att tipsa något kring detta?

  Anna 🙂

  • Svara
   roethlisberger
   17 november, 2013 at 23:53

   Hej! Tack så mycket, kul att du gillar bloggen 🙂

   Jag strör det över alla rätter jag skulle strött riven ost på annars, typ pasta med sås, grytor av olika slag, gratänger… allt som skulle smaka bra med lite ost, helt enkelt 🙂 vilket är typ allt! 😉 jag gillar att ha det på VARM mat för då liksom ”smälter” det lite… och jag har det i såser ibland (kika bak bara några recept så hittar du min pumpa-sås med näringsjäst tex! jättegod)

 • Svara
  Anna
  17 november, 2013 at 12:44

  Hej hej!

  Först vill jag bara skriva att jag uppskattar att läsa din blogg och få ta del av alla fina recept!

  Jag har en fråga. Jag fick precis hem näringsjäst från iherb efter att ha sätt att du använder produkten. Nu är bara frågan, vad sjutton ska jag använda det till? Jag undrar alltså om du har lust att tipsa något kring detta?

  Anna 🙂

  • Svara
   roethlisberger
   17 november, 2013 at 23:53

   Hej! Tack så mycket, kul att du gillar bloggen 🙂

   Jag strör det över alla rätter jag skulle strött riven ost på annars, typ pasta med sås, grytor av olika slag, gratänger… allt som skulle smaka bra med lite ost, helt enkelt 🙂 vilket är typ allt! 😉 jag gillar att ha det på VARM mat för då liksom ”smälter” det lite… och jag har det i såser ibland (kika bak bara några recept så hittar du min pumpa-sås med näringsjäst tex! jättegod)

Lämna ett svar