Efterrätt och gotte Kost Recept Tävling Vardagsuppdatering

helgens goda (i dubbel bemärkelse) gärning

Hörrni, jag har en tjänst att be er om. För ett tag sedan skapade jag ett av mina absoluta favoritrecept hittills, dessa nutella bars:chocokrisps2stJag är med och tävlar i LUBfoods tävling ”sött utan socker” med detta recept, och om ni bara går in HÄR och klickar på gilla så skulle det betyda väldigt mycket för mig! Om ni gör det är ni dessutom själva med i utlottningen av ett paket med två SweetLeaf-flaskor och en kartong Nutri-Nick bars! Hejja oss, gilla mitt bidrag och vinn själv, hur bra deal är inte DET då? 😉 sista dagen att rösta är imorgon… så ja, om du känner för att uppmärksamma det jag gör är du varmt välkommen att klicka gilla och hjälpa mig i tävlingen!

Du kanske gillar

4 Kommentarer

 • Svara
  Linde
  25 november, 2013 at 13:52

  Självklart röstade jag, lite ska du väl få tillbaka från oss läsare 🙂

 • Svara
  Linde
  25 november, 2013 at 13:52

  Självklart röstade jag, lite ska du väl få tillbaka från oss läsare 🙂

Lämna ett svar