Träning Träningsövningar Vardagsuppdatering

2023’s första dagar

Vips så har nästan två veckor på det nya året passerat! Jag är flitigare på att uppdatera min instagram, men jag vill ju hemskt gärna hålla liv i bloggis också så här kommer en liten sammanfattning av vad 2023’s första veckor innehållit för min del.

Först och främst: det har chillats. Det har mysts. Vi börjar komma iordning på riktigt här hemma (även om det är flera projekt kvar) och vi trivs så himla bra! Jag har börjat få upp tavlor på det som jag planerar ska bli en hel tavelvägg, runt tvn, och om två veckor byggs det in garderober i sovrummet.

Det har tränats. Jag har också börjat filma pass lite mer, på min instagram har jag delat ett ryggpass, ett benpass, en video med favoriter för magen, och nu senast ett helkroppspass.

Igår delade jag också ett recept på MAGISKA proteinbars i tre lager. Återigen, HÄR har du en direktlänk till det!

På tal om ätbart bestämde vi oss för att testa Hellofresh en vecka. Vi litade inte på att ”2 portioner” skulle mätta oss så vi körde på 4 portioner per rätt, och tur var väl det för gårdagens middag räckte bara till oss två + en liten matlåda.

Jag har också påbörjat en ny kurs. Det är inte skitkul, ska erkännas, och redan i första inlämningsuppgiften blev det smärtsamt tydligt hur svårt jag har när frågor inte är TYDLIGA. Jag blir provocerad och närmst paralyserad, vet inte hur jag ska svara på en fråga som inte är superdupertydlig. Framför allt inte när man är begränsad till att svara med bara några hundra ord. Det är väl nackdelen med att studera på distans, för det hade varit lättare om jag haft en fysisk lärare och bolla med. Jag har visserligen rätt till extra stöd osv men det är inget jag upplever att jag fått under dessa studier. Tyvärr.

Meeeed det sagt ska jag nu ändå försöka få till svar på de värdelösa frågorna i den första inlämningsuppgiften. HEJHOPP

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar