Inspiration och pepp Resan Tankar om ting Vad vi borde prata om Vardagsuppdatering

podd

I söndags var jag hos Maria och spelade in en podd. Det var väldigt roligt, men såhär i efterhand när jag lyssnar igenom den inser jag hur mycket jag inte fick sagt och hur jag tappade poänger jag velat stryka under.. Men, Maria ville inte att vi skulle ”förbereda” så mycket utan bara börja, så så blev det! Om jag någonsin medverkar i en podd igen ska jag se till att ha lite bättre koll från början! 😉

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/121941698″ width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Men det var verkligen kul, och självklart vaknade tankar på en egen podd till liv… hmm, hur gör man? Var börjar man? Är det något ni skulle lyssna på, tro?

Du kanske gillar

20 Kommentarer

 • Svara
  Sofia
  27 november, 2013 at 17:40

  Jag skulle ABSOLUT lyssna om du startade en podd! Tycker att du är så bra på att formulera dig + att du ofta tar upp väldigt intressanta frågor 🙂

 • Svara
  Sofia
  27 november, 2013 at 17:40

  Jag skulle ABSOLUT lyssna om du startade en podd! Tycker att du är så bra på att formulera dig + att du ofta tar upp väldigt intressanta frågor 🙂

 • Svara
  Vickan
  27 november, 2013 at 20:42

  Har aldrig lyssnat på en podd men skulle vilja lyssna på den här:)

 • Svara
  Vickan
  27 november, 2013 at 20:42

  Har aldrig lyssnat på en podd men skulle vilja lyssna på den här:)

 • Svara
  Fanny
  27 november, 2013 at 21:20

  Jaa! Det vore ju superkul om du började podda! dels för att det typ inte finns några podcasts med tema hälsa plus att det behövs fler grymma tjejer som du ute i podcastdjungeln, det är ju mest snubbar ala filip&fredrik.. hur man gör har jag dock ingen aningen om men om du börjar har du en garanterad lyssnare! 🙂

  • Svara
   roethlisberger
   27 november, 2013 at 23:14

   haha åh, tack! jag ska kolla upp möjligheterna 🙂

 • Svara
  Fanny
  27 november, 2013 at 21:20

  Jaa! Det vore ju superkul om du började podda! dels för att det typ inte finns några podcasts med tema hälsa plus att det behövs fler grymma tjejer som du ute i podcastdjungeln, det är ju mest snubbar ala filip&fredrik.. hur man gör har jag dock ingen aningen om men om du börjar har du en garanterad lyssnare! 🙂

  • Svara
   roethlisberger
   27 november, 2013 at 23:14

   haha åh, tack! jag ska kolla upp möjligheterna 🙂

 • Svara
  Emelie
  28 november, 2013 at 12:07

  Jag skulle definitivt lyssna! Hoppas verkligen du startar en pod :))

 • Svara
  Emelie
  28 november, 2013 at 12:07

  Jag skulle definitivt lyssna! Hoppas verkligen du startar en pod :))

 • Svara
  Ida
  29 november, 2013 at 13:41

  Tycker jag absolut att du ska göra! Om inte podd så fler videoinlägg som du gjort någon gång tidigare, där du diskuterar dina tankar om sånna här viktiga saker och mycket annat. Blir av någon anledningen en annan grej då man faktiskt får Höra (samt se) det och inte bara Läsa det i ord. Kram och hoppas du får en underbar helg!

 • Svara
  Ida
  29 november, 2013 at 13:41

  Tycker jag absolut att du ska göra! Om inte podd så fler videoinlägg som du gjort någon gång tidigare, där du diskuterar dina tankar om sånna här viktiga saker och mycket annat. Blir av någon anledningen en annan grej då man faktiskt får Höra (samt se) det och inte bara Läsa det i ord. Kram och hoppas du får en underbar helg!

 • Svara
  Amanda Börjeson
  29 november, 2013 at 17:55

  Jag skulle LÄTT lyssna!! lyssnade nu på marias pod och jag tycker att du fick fram en hel del bra saker minsann!

 • Svara
  Amanda Börjeson
  29 november, 2013 at 17:55

  Jag skulle LÄTT lyssna!! lyssnade nu på marias pod och jag tycker att du fick fram en hel del bra saker minsann!

  • Svara
   roethlisberger
   1 december, 2013 at 18:28

   tack för tipset! Och du får hålla ögon och öron öppna då, så kanske det kommer nån podd… 😉

   • Svara
    Paula
    5 december, 2013 at 16:30

    Håller VERKLIGEN tummarna!

  • Svara
   roethlisberger
   1 december, 2013 at 18:28

   tack för tipset! Och du får hålla ögon och öron öppna då, så kanske det kommer nån podd… 😉

   • Svara
    Paula
    5 december, 2013 at 16:30

    Håller VERKLIGEN tummarna!

Lämna ett svar