Inspiration och pepp Kost Press & Event Recept Vardagsuppdatering

Fannys bönbak i Buffé

Igår kväll när jag kom hem låg det ett tjockt kuvert på mitt hallgolv, och i det låg februarinumret av ICA’s tidning Buffé.

buffe1

Jag skrev om det kort för någon vecka sedan; att man i månadens nummer hittar både mig och några av mina recept. Både superroligt och en aning märkligt att se mina skapelser (och mig själv, för den delen) i tryck.

Det känns också bra att veta att gänget på Buffé testat+godkänt (+verkligen gillat!) samtliga recept – trots bönor. Att ni som läst här ett tag är vana vid ”alternativa ingredienser” är en sak, det är alltid lite nervöst när ”vanligt folk” ska prova. Inte bara smaka, utan också göra det själv. Att de som jobbar på Buffé dessutom just jobbar med att prova recept och däribland mycket sötsaker och bakverk, kändes lite extra pirrigt. Och när de gjort det, kändes deras entusiasm och lovord lite extra kul att höra.

buffe2

Tidningen ska dimpa ner i brevlådor runt om i landet idag, så håll utkik – och självklart tycker jag ni ska prova något av recepten!

Du kanske gillar

7 Kommentarer

 • Svara
  Anna
  18 februari, 2015 at 07:04

  Spännande! Jag gillar både dig och Ica, så detta kan ju inte bli annat än succé! 🙂 Kommer ha brevlådan under bevakning och prova allt!
  Ha en fin dag!

 • Svara
  Paula
  18 februari, 2015 at 08:01

  Kul! Då får jag kolla ikväll när jag kommer hem från jobbet 🙂

 • Svara
  Anneli
  18 februari, 2015 at 12:26

  Hej, hittade till din blogg just efter Buffé damp ner i brevinkastet. Trevlig läsning och inspiration, ser fram emot att följa dig!

 • Svara
  Emma
  18 februari, 2015 at 12:59

  Hej! Jag såg dig i buffé och blev så stolt över dig som jag följt ett par år! Lilla du (får nog säga så då jag är en 34årig trebarns mamma) som är så otroligt kunnig o kreativ! Heja heja för dig, så roligt att du nu börjar nå ut till mer folk!

 • Svara
  Tanja
  18 februari, 2015 at 16:24

  Åh så roligt! Ser ut som ett fint reportage 😀 Grattis!

 • Svara
  Liselott
  19 februari, 2015 at 08:56

  Åh, det var så himla roligt att få läsa! Får inte tidningen själv men min korridors-granne får den så jag paxade den redan för en månad sedan hehe. Tryfflarna såg helt enormt ljuvliga ut! Heja dig vad bra du är 😀

  (var jätteroligt att få berätta om dig för min korridor också, eftersom de undrade varför jag praktiskt taget mejade ner hälften av dem när Ferri ropade att tidningen hade kommit)

 • Svara
  Karin FitnessochHälsa
  19 februari, 2015 at 21:26

  Kul att se dig i tidningen! Jag fick den idag och är sugen på att testa något av recepten.

Lämna ett svar