Inspiration och pepp Tankar om ting Vad vi borde prata om

”If physical diseases were treated like mental illness”

CWFTYoVRight on spot

Du kanske gillar

8 Kommentarer

 • Svara
  JoHo
  5 december, 2013 at 20:13

  Usch ja. Right on spot! Så himla tydligt.

 • Svara
  JoHo
  5 december, 2013 at 20:13

  Usch ja. Right on spot! Så himla tydligt.

 • Svara
  Fanny
  5 december, 2013 at 21:18

  Så bra! när man har psykiska sjukdomar/diagnoser har man ofta redan en negativ syn på sig själv o ibland även självhat, då är det sista man behöver att bli ifrågasatt av någon utomstående. ofta är det ju ett enormt steg för en själv att bara erkänna att man mår dåligt.. Stort tack för att du tar upp sådana här frågor, du är så himla klok och har många bra tankar kring de här ämnena. 🙂

 • Svara
  Fanny
  5 december, 2013 at 21:18

  Så bra! när man har psykiska sjukdomar/diagnoser har man ofta redan en negativ syn på sig själv o ibland även självhat, då är det sista man behöver att bli ifrågasatt av någon utomstående. ofta är det ju ett enormt steg för en själv att bara erkänna att man mår dåligt.. Stort tack för att du tar upp sådana här frågor, du är så himla klok och har många bra tankar kring de här ämnena. 🙂

 • Svara
  Charlotta Sofia springer o trimmar
  5 december, 2013 at 21:40

  Åh, mitt i prick! Mina nära vänner och familj förstår ju men det känns som om många i samhället tänker så här när det kommer till att vara sjuk i själen: Att man är karaktärslös, inte försöker tillräckligt mycket.

 • Svara
  Charlotta Sofia springer o trimmar
  5 december, 2013 at 21:40

  Åh, mitt i prick! Mina nära vänner och familj förstår ju men det känns som om många i samhället tänker så här när det kommer till att vara sjuk i själen: Att man är karaktärslös, inte försöker tillräckligt mycket.

 • Svara
  Antonia
  6 december, 2013 at 09:50

  Exakt så, ja.

 • Svara
  Antonia
  6 december, 2013 at 09:50

  Exakt så, ja.

Lämna ett svar