Fannys Favvo Inspiration och pepp Kost Recensioner Vardagsuppdatering

God Jul! Rabattkod att använda hos Four Sigma Foods

En fördel jag inte kan hymla om när det gäller bloggandet är att det kommer grejer på posten med jämna mellanrum. Själv blir jag gladast när det är redan bekanta favoriter, som Reztart-bars eller superbär, medan Mr glatt sa att ”äntligen något användbart” när en påse batterier och lampor från Engerize damp ner i brevlådan härom veckan 😉

Det var av en sådan händelse jag upptäckte Four Sigma Foods och deras Instant-drycker. De kom hem och låg här ett tag innan jag vågade prova, som den te-skeptiker jag tidigare var. Sedan efter första koppen var jag som ni väl vet vid det här laget, fast och förälskad. Nu vill jag ge er en spark i baken så ni verkligen beställer hem lite till er själva – det är en fantastisk julklapp såhär lite för sent. Eller en fantastisk start på det nya året, kan man ju också säga! Jag ska själv beställa hem en årsförbrukning av både Maitake och Lions Mane, och kanske provar jag även den där honungen med rå kakao… låter ju ljuvlig, visst?

Så, ange ”roethlisberger” för $7 rabatt (ca 45 kronor) när ni beställer. instanttvaaaa

Du kanske gillar

6 Kommentarer

 • Svara
  Micki
  25 december, 2013 at 20:55

  Hej fina fanny!
  Är så hemskt sugen på att baka dina lussebullar från förra året (med mandel och dadel-fyllning du vet) men har inget kokosmjöl 🙁 tror du jag kan ersätta det med lika mycket mandelmjöl? Kraaam! <3

 • Svara
  Micki
  25 december, 2013 at 20:55

  Hej fina fanny!
  Är så hemskt sugen på att baka dina lussebullar från förra året (med mandel och dadel-fyllning du vet) men har inget kokosmjöl 🙁 tror du jag kan ersätta det med lika mycket mandelmjöl? Kraaam! <3

 • Svara
  Jess
  26 december, 2013 at 09:26

  Hej! Jag skulle också vilja köpa dessa. Vill bara höra hur det blir med frakt och tull?
  Ha en fin dag!

  • Svara
   roethlisberger
   26 december, 2013 at 09:45

   Hej! Jag vet faktiskt inte, har inte beställt mina ännu, men om du går in på hemsidan kan du säkert läsa dig till det alternativt hitta en mail att skicka frågan till 🙂 tack detsamma!

 • Svara
  Jess
  26 december, 2013 at 09:26

  Hej! Jag skulle också vilja köpa dessa. Vill bara höra hur det blir med frakt och tull?
  Ha en fin dag!

  • Svara
   roethlisberger
   26 december, 2013 at 09:45

   Hej! Jag vet faktiskt inte, har inte beställt mina ännu, men om du går in på hemsidan kan du säkert läsa dig till det alternativt hitta en mail att skicka frågan till 🙂 tack detsamma!

Lämna ett svar