Det behöver inte vara komplicerat. Släng ner ett paket svarta bönor i en bunke. Hacka ner lagom mycket lök, och kanske lite morot. Vitlök, citron och lime för att piffa till. Kanske en krydda eller två om du är riktigt på hugget. Någon sked mjöl för att hålla ihop, och så rulla till bollar. In i ugnen på sisådär 200 grader tills de ser klara ut. Servera med precis vad du vill. Jag, till exempel, åt mina med bland annat pumpasås (fräst lök, kokosmjölk, pumpapure, näringsjäst, kryddor, tamari) och grönkål stekt i kokosolja och favorit buljongen. Mmmm det var dagens middag på tio minuter det. Tjohej!
Inspiration och pepp Kost LUNCH & MIDDAG Lunch/Middag Recept Vardagsuppdatering VEGAN
4 Kommentarer
Liselott
31 december, 2013 at 10:17Testade ett av dina tidigare recept på falafels igår. Himla fantastiskt. Förstår inte alls varför jag inte har gjort det förut, tack för att du delar med dig av både inspiration och din god-hälsosam-mat-är-inte-alls-dyrt-eller-krångligt-inställning!
roethlisberger
31 december, 2013 at 11:48haha åh, tack! Vad roligt att du provat, och ännu roligare att du gillat! Kram och gott nytt år!
Liselott
31 december, 2013 at 10:17Testade ett av dina tidigare recept på falafels igår. Himla fantastiskt. Förstår inte alls varför jag inte har gjort det förut, tack för att du delar med dig av både inspiration och din god-hälsosam-mat-är-inte-alls-dyrt-eller-krångligt-inställning!
roethlisberger
31 december, 2013 at 11:48haha åh, tack! Vad roligt att du provat, och ännu roligare att du gillat! Kram och gott nytt år!