Inspiration och pepp Resan Träning Uncategorized Vardagsuppdatering

flyttkartonger och löprundor

Jag är mitt i flytt och spenderade därför gårdagen susande mellan olika butiker för att inhandla skojigheter som tvättmedel, dammsugare, köksprylar mm. Planen var att åka och träna på kvällen då det är enda tiden på dygnet man i alla fall nästan kan andas normalt på gymmet, men såhär under semestern flyter veckodagarna ju som ihop och att det var fredag (=tidig stängning på gymmet) insåg jag för sent. Det valde jag då att se som ett tecken : dags för löpning igen. Jag har varit riktigt slapp de senaste veckorna och inte kommit ut en endaste gång, så det tog emot att snöra på sig skorna klockan 9 efter en lång dag.. men med en ny härlig träningslista i öronen, en gyllene sol i horisonten och glada känslor i hjärtat, så kom jag ut och iväg.

Sen ville jag såklart vända efter ungefär tjugo meter. Och igen efter femtio. Och efter hundra. Och så vidare alla de 6 km jag sprang. Men när de där 6 kilometrarna var löpta och klara, svetten rann, hjärtat bultade och jag dessutom insåg att jag kommit ner på under 5 min/km (4.54 var genomsnittet, woho) ja då kändes det med ens väldigt bra igen. Några till flyttkartonger packades innan jag slocknade för sista gången i sängen hos min mamma där jag mellanlandat nu några veckor. Ikväll sover jag i mitt nya hem och just nu känns livet sådär lite extra lovande. Jag njuter, är tacksam och ser fram emot allt fint som komma skall. Ready, set, go!serie1-3

Du kanske gillar

15 Kommentarer

 • Svara
  Annie
  26 juli, 2014 at 05:42

  Grattis till lägenheten fina, skönt att det gick så snabbt 🙂

  • Svara
   roethlisberger
   26 juli, 2014 at 07:40

   Tack fina! Ja verkligen skönt – tänk bara hur länge sedan det var jag hade ett kök att stöka runt i… Bara en sådan sak ger ju ångest 😉

 • Svara
  Annie
  26 juli, 2014 at 05:42

  Grattis till lägenheten fina, skönt att det gick så snabbt 🙂

  • Svara
   roethlisberger
   26 juli, 2014 at 07:40

   Tack fina! Ja verkligen skönt – tänk bara hur länge sedan det var jag hade ett kök att stöka runt i… Bara en sådan sak ger ju ångest 😉

 • Svara
  Annie
  26 juli, 2014 at 05:42

  Grattis till lägenheten fina, skönt att det gick så snabbt 🙂

 • Svara
  Rund är också en form!
  26 juli, 2014 at 07:11

  Exakt. Det är ju sällan man ångrar sig efter passet. 🙂

  • Svara
   roethlisberger
   26 juli, 2014 at 07:39

   Haha nej! Jag tänker aldrig så när jag är på gymmet, men löpning är verkligen tungt för mig, både fysiskt och mentalt. Så känslan efter är obetalbar! Och jag VILL ju vara löpare, jag VILL orka bära min kropp lätt och smidigt. Så bara att kämpa 😉

 • Svara
  Rund är också en form!
  26 juli, 2014 at 07:11

  Exakt. Det är ju sällan man ångrar sig efter passet. 🙂

  • Svara
   roethlisberger
   26 juli, 2014 at 07:39

   Haha nej! Jag tänker aldrig så när jag är på gymmet, men löpning är verkligen tungt för mig, både fysiskt och mentalt. Så känslan efter är obetalbar! Och jag VILL ju vara löpare, jag VILL orka bära min kropp lätt och smidigt. Så bara att kämpa 😉

 • Svara
  Camilla
  26 juli, 2014 at 09:25

  Hääärligt du, fan vad snabbt det går! Har varit exakt som du med löpningen, men i år bestämde jag mig för att ”jag visst är en löpare” och du springer jag 15-18 km utan problem, så häftig känsla! Viljan tar en långt 🙂

 • Svara
  Camilla
  26 juli, 2014 at 09:25

  Hääärligt du, fan vad snabbt det går! Har varit exakt som du med löpningen, men i år bestämde jag mig för att ”jag visst är en löpare” och du springer jag 15-18 km utan problem, så häftig känsla! Viljan tar en långt 🙂

 • Svara
  Annie
  26 juli, 2014 at 16:40

  Får man vara så fräck och fråga ifall du och din kille gjort slut, eftersom du flyttar? 🙁 Ps. Du är fin, både insidan och ut.

  • Svara
   roethlisberger
   26 juli, 2014 at 21:07

   Det har varit så ett bra tag ja, flyttade dock ut för några veckor sedan. Och tack du 🙂

 • Svara
  Annie
  26 juli, 2014 at 16:40

  Får man vara så fräck och fråga ifall du och din kille gjort slut, eftersom du flyttar? 🙁 Ps. Du är fin, både insidan och ut.

  • Svara
   roethlisberger
   26 juli, 2014 at 21:07

   Det har varit så ett bra tag ja, flyttade dock ut för några veckor sedan. Och tack du 🙂

Lämna ett svar