Inspiration och pepp Tankar om ting Vardagsuppdatering

Året 2014

Vad bra års-sammanfattningen gick, hörrni! 😉 Nä. Vet ni. Jag struntar helt i summeringen av det gamla, och fokuserar istället på det som komma skall! Året 2014 ser ljust ut. Det känns roligt att alla timmar jag lagt på att skapa recept, all tid i köket, med kameran, framför datorn – all energi jag överlag lagt på att driva den här bloggen och få till dess innehåll, börjar ge tillbaka. Och då menar jag utöver det faktum att era ord, kommentarer och mail ger mig enormt mycket! Men även jag behöver en inkomst och att få möjligheter genom bloggen att en dag fullt ut kunna leva på det jag älskar, det är ju fantastiskt!

2014 bjuder på nyheter. Både för mig, och för er som följer mig. 2014 startar med ett par nya samarbeten, roligheter och event. Jag hoppas som sagt släppa en till ebok också, och börja frilansa lite både med receptskapande, skribentjobb och förhoppningsvis även lite catering.

Jag vill avsluta året med att tacka er för alla fina ord och ert stöd ni gett under 2013, och önska er ett fantastiskt 2014! Och hörrni, oavsett om ni avger något nyårslöfte eller ej, tänk på det jag skrev förra januari ; mitt enda nyårslöfte är att inte döma andras.

GOTT NYTT ÅR!

Du kanske gillar

2 Kommentarer

 • Svara
  Ellenore
  1 januari, 2014 at 16:24

  Åh jag blir så glad för din skull!

 • Svara
  Ellenore
  1 januari, 2014 at 16:24

  Åh jag blir så glad för din skull!

Lämna ett svar