mobil Vardagsuppdatering

tisdag // vilodag // chokladhimmelen

Jotacka blev det vilodag idag! Kroppen är trött (men stark! Tack kroppen för att du är så himla pålitlig och duktig!) och huvudet helt slut. Så inte ens hundpromenad har jag ägnat mig åt – jag är en sådan där som gärna ägnar vilodagen åt att vara heeelt inaktiv 😉 ärligt talat har jag inte rört mig mer än mellan kök och säng. I sängen har jag ätit schweiziska chokladpraliner i oändlighet (pappa fyllde år i fredags = fick sjuka mängder chokladaskar ingen vanlig människa har råd med = pappa äter inte choklad = ger till dottern = dottern dör av lycka) och sett film. Nu står en lasagne i ugnen som jag tror blir årets första dundersuccé i köket… uppdatering kommer!IMG_0203

Du kanske gillar

4 Kommentarer

 • Svara
  Jenny
  7 januari, 2014 at 20:55

  Men jösses så gott det ser ut, helt rätt med vilodag när huvudet känns så!

 • Svara
  Liselott
  8 januari, 2014 at 07:25

  Ahmen HEJ vad gott detdär såg ut då!

 • Svara
  Rebecka
  8 januari, 2014 at 11:58

  Åh, en av mina favoriter när det kommer till choklad. Är ett måste varje gång jag åker till schweiz (vilket är ganska ofta) Inte alls avundsjuk, inte alls…..

 • Svara
  ANNA
  12 januari, 2014 at 18:03

  Jag funderar på att flytta till Schweiz (Genève) nu i maj 🙂 Har du några tips på bra platser att besöka, goa matvaror att köpa eller affärer att kolla in?

Lämna ett svar