Kost Träning Vardagsuppdatering

vegansk lasagne och trötta lördagar

Det där med att få dille på saker… på ätbara ting, framför allt. Det är min grej det. Typ min veganska lasagne, som alla provsmakare lovordat till månen och tillbaka. Mr bjöd till och med över en kompis på middag igår och ville att vi skulle äta denna. Det säger väl en del, va?! Mmmm jag sa inte emot utan tyckte det passade perfekt eftersom jag inte fått till någon vettig bild på succén och den givetvis ska in i kommande ebok. Sagt och gjort, gårdagen avslutades med festmiddag i form av vegansk lasagne. Tredje gången vi äter den på två veckor. Jag klagar inte.vegansklasagne1Utöver god mat var gårdagen rätt händelselös. Vi kör alltid ett morgonpass på lördagar då Mr har fotboll kl 8 och jag då passar på att få in veckans enda konditionsträning. Tricket jag använder är alltså att göra det så tidigt att jag inte hinner fatta vad jag gör. Det funkar bra, förutom att jag resten av dagen är d-ö-d. Varför?! Varje vecka är det samma visa. Morgon-kondis, storfrukost, död. Lördagen bara försvinner, jag orkar inte göra något alls. Att laga middag var en bedrift, vill jag lova. Den enda slutsatsen jag kan dra är att cardio is bad for you så förmodligen borde jag sluta helt 🙂 hehe. Det kan också vara önsketänkade, oklart där… Hur som helst är det nu över och med träningsvärk i ungefär hela kroppen efter gårdagens löpning (jag brukar cykla) ska det bli fint att lyfta lite skrot senare idag. Sunday Funday!

Du kanske gillar

3 Kommentarer

 • Svara
  Hanna
  2 februari, 2014 at 13:17

  recept? 🙂

  • Svara
   roethlisberger
   2 februari, 2014 at 13:32

   som sagt, kommer i min nästa bok 🙂 supergod!

 • Svara
  Emma
  2 februari, 2014 at 19:10

  Ser ut och låter fantastiskt 🙂 jag ser fram emot din nästa bok!

Lämna ett svar