Vardagsuppdatering

vad man kan göra i schweiz

Här går jag på promenader, till skillnad från hemma. Jag vet inte vad det är, jag bara älskar luften, de höga träden (känns högre än hemma?) och lugnet. Har man tre hundar att rasta blir det dessutom till att traska ut oavsett väder, och trots de senaste dagarnas solsken var det ett par turer i regn innan dess. Lika skönt det, när man väl är ute!IMG_0192Igår hämtade jag upp min nyfunna vän Dominique. Vi har nu i två dygn pratat, skrattat, lagat mat, ätit, tränat, åkt tåg, hängt i stan, ätit lite mer, skrattat och pratat ännu lite till… haft det bra, helt enkelt! Vi lärde känna varandra över instagram, och det är jag väldigt tacksam över – har inte så många vänner här nere och hon är dessutom en riktigt bra en!IMG_0188Givetvis har jag bunkrat upp med lite proviant. Choklad (duh), några rawbars-liknande grejer i skoj smaker (lemon cake, banana muffin och choco walnut), proteinbarer bara för att jag har som måtto att prova sådant när jag hittar nytt, någon choklad-kräm-grej Dominique hävdar är ljuvlig, och iste dricker jag någon liter om dagen..IMG_0197Så, det var senaste nytt från Fanny och Schweiz. Imorgon ska jag sova ut, promenera i det fantastiska vädret vi har här nere just nu, laga någon god lunch och kanske träna ett mys-pass på det lite tråkiga bara-kvinnor-gymmet jag har i byn.. en återhämtningsdag, mentalt. Är trött efter dessa dagar, jag är inte van att göra så mycket (om än kul saker) och prata så mycket… så imorgon fokuserar jag på mig bara mig, och jag planerar att prata så absolut lite som möjligt.

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar