Inspiration och pepp Kost Okategorierat Recensioner Vardagsuppdatering

chocolate and love

Jag såg precis att min favoritchoklad finns till finpris på bodystore denna vecka – helt klart dagens tips! Mmmm ljuvlig…chokladmintbodystore

Du kanske gillar

10 Kommentarer

 • Svara
  Michaela
  4 februari, 2014 at 08:43

  Visst är de goda? 😀
  Finns till bra ordinariepris på vitaminvaruhuset.se, gratis frakt med…

 • Svara
  Antonia
  4 februari, 2014 at 08:47

  Vilken fin förpackning! Varför är det din favorit mot andra?

 • Svara
  amanda
  4 februari, 2014 at 19:22

  Nya questbars finns på iherb!!

 • Svara
  Emelie Persson
  4 februari, 2014 at 19:32

  Måste provas :). Älskar choklad och var precis på väg att skicka iväg en order med annat smått och gott från Bodystore.

 • Svara
  hanna
  5 februari, 2014 at 10:17

  hej Fanny! jag har två frågor. 1. när kommer din andra ebok? 2. när man gör glass från iskuber, vad händer då med mixern? använder du vanlig stavmixer? bör man vänta lite efter man tagit ut kuberna i frysen? måste man ha en supermixer? hjälp! har inte vågat prova ännu. tror du det går bra med hemgjord mandelmjölk? tack för din bloggis! ps, jag är besatt av din chokladbönkaka! har bakat den säkert 7 gånger nu.

  • Svara
   roethlisberger
   6 februari, 2014 at 06:20

   1- målet är innan februaris slut, men kan inte lova säkert! 🙂 2- jag använder vanlig mixer (stor, alltså) eller om jag inte orkar diska den så tar jag stavmixer. Man häller ju dels på lite mer mjölk, och ja, att låta dem ligga ute några minuter kan vara en god idé… för som du säger är det kanske inte jättenyttigt för mixern 😉 om man inte har värsta superdupermixern, vill säga.
   Sist, åh så roligt att du gillar kakan lika mycket som jag gör 🙂

 • Svara
  Emelie
  6 februari, 2014 at 15:46

  hej på dig! Vart köper du lovechock? ( om du nu gör/gjort det) 🙂

  • Svara
   roethlisberger
   6 februari, 2014 at 19:00

   det finns på nätet (googla så hittar du flera sidor!) och några få välsorterade butiker har jag sett det i.. minns inte nu vilka dock. Jag fick mina av en vän och hon fick de hemskickade nånstans ifrån.. tyvärr kan jag inte ge dig mer tips än så! jättegoda är de i alla fall!!

Lämna ett svar