Inspiration och pepp mobil Träning Vardagsuppdatering

Återhämtning efter BBC med varma bad och japansk mat

Helgen har gått i ett och varit fylld av så mycket glädje, pepp, skratt, kärlek och inre lugn.

Blogger Boot Camp var som förväntat grymt på alla sätt och vis, och som alltid när jag är i Stockholm längre än över dagen så hänger jag hos min moster som alltid är en fantastisk värd. Solpromenader med hunden och långa pratstunder som gör gott för själen! Jag kommer skriva mer om BBC men eftersom jag ännu inte är hemma spar jag lite på den.

Efter en dag av träning, föreläsningar, nya bekantskaper och intryck var det inte helt fel att igår ha en övernattning bokad på det japanska spat Yasuragi i Stockholms skärgård. Med min mor tillbringade jag söndagseftermiddagen och kvällen i varma bad, jag utmanade min rastlöshet i ett yogapass och slutligen åt vi en fantastiskt god 4-rätters middag. Idag fortsätter vi i tema slapp med en lång frukost (älska frukostbuffé) och kanske lite mer bad innan vi återvänder hem. Fin återhämtning efter BBC som sagt!20140317-063923.jpg

20140317-063941.jpg

20140317-063950.jpg

20140317-064009.jpg

Du kanske gillar

6 Kommentarer

 • Svara
  Antonia
  17 mars, 2014 at 19:19

  Åh, älskar Yasuragi!! Bästa spat i tamefan hela Sverige. Vad åt ni? De genomskinliga tärningarna ser spännande ut på nedersta bilden!

  • Svara
   roethlisberger
   18 mars, 2014 at 07:08

   Jag åt biff sashimi och lax med edame-soppa till förrätt (man väljer ju två), och till huvudrätt valde vi båda fick med pilgrim mussle-fyllning i en tryffelsås och ris. Till efterrätt en hallon/lime kräm med sockerrostade hasselnötter. Allt var supergott – utom just de där genomskinliga tärningarna 😉 haha, de smakade ingenting… men vackra var de!

 • Svara
  Antonia
  17 mars, 2014 at 19:19

  Åh, älskar Yasuragi!! Bästa spat i tamefan hela Sverige. Vad åt ni? De genomskinliga tärningarna ser spännande ut på nedersta bilden!

  • Svara
   roethlisberger
   18 mars, 2014 at 07:08

   Jag åt biff sashimi och lax med edame-soppa till förrätt (man väljer ju två), och till huvudrätt valde vi båda fick med pilgrim mussle-fyllning i en tryffelsås och ris. Till efterrätt en hallon/lime kräm med sockerrostade hasselnötter. Allt var supergott – utom just de där genomskinliga tärningarna 😉 haha, de smakade ingenting… men vackra var de!

 • Svara
  uppochhoppa
  21 mars, 2014 at 10:37

  Härligt bästa Fanny!

 • Svara
  uppochhoppa
  21 mars, 2014 at 10:37

  Härligt bästa Fanny!

Lämna ett svar