Inspiration och pepp Kost Recensioner Vardagsuppdatering

nyheter på frukostbordet

Idag är jag inte bara lite nytänkande utan helcrazy som provar två nyheter till frukost. Den grekiska yoghurten begravs under ett rejält lass Havre Crunch, flakes & granola från Quaker, och till det dricker jag chokladmjölk från Cocio med 50% mindre socker och 50% mer protein. Inte supersöt à la Oboy, och till färska jordgubbar blev detta en kalasfin start på dagen!Havrecrunch2havrecrunch1

Du kanske gillar

8 Kommentarer

 • Svara
  Rebecka
  18 mars, 2014 at 09:16

  Var havrecrunchen god? 🙂

  Ha en bra dag!

 • Svara
  Rebecka
  18 mars, 2014 at 09:16

  Var havrecrunchen god? 🙂

  Ha en bra dag!

 • Svara
  Jennie
  18 mars, 2014 at 23:56

  jag såg de för några veckor sen men köpte de iaf inte då de innehåller alldeles för mycket socker ändå! Konstigt att de får ha nyckelhålet!! (fast det beror kanske fprtf på fettet?)

  • Svara
   roethlisberger
   19 mars, 2014 at 07:53

   Efter träning passar de till exempel ypperligt, ibland är just SOCKER precis vad vi behöver. Jag drack den igår redan till frukost för att jag var sugen och nyfiken, och jag vaknade varken sjukare eller tjockare 😉 jag tycker inte man måste bannlysa något, men man kan vara MEDVETEN om vad det är man väljer 🙂 och god var den!

 • Svara
  Jennie
  18 mars, 2014 at 23:56

  jag såg de för några veckor sen men köpte de iaf inte då de innehåller alldeles för mycket socker ändå! Konstigt att de får ha nyckelhålet!! (fast det beror kanske fprtf på fettet?)

  • Svara
   roethlisberger
   19 mars, 2014 at 07:53

   Efter träning passar de till exempel ypperligt, ibland är just SOCKER precis vad vi behöver. Jag drack den igår redan till frukost för att jag var sugen och nyfiken, och jag vaknade varken sjukare eller tjockare 😉 jag tycker inte man måste bannlysa något, men man kan vara MEDVETEN om vad det är man väljer 🙂 och god var den!

Lämna ett svar