Inspiration och pepp Tankar om ting Vardagsuppdatering

”If it’s not okey, it’s not the end”.

”Låter det för för bra för att vara sant, så är det förmodligen för bra för att vara sant” – Har ni hört det uttrycket någon gång?

Det råkar vara det uttryck jag avskyr ungefär mest av allt. Det är skitsnack. Låter det för bra för att vara sant, är det förmodligen du som är felet. Din attityd. Din tro som brister. Alla som lyckas har en sak gemensamt. Och det är övertygelsen som att det går. Tror man inte att det går, att det är möjligt, så är det klart att det inte går vägen heller! Om man däremot inte ser något annat alternativ, om man lever, andas och är framgång så finns inget annat alternativ. Förr eller senare är du där.

Jag vet inte hur, inte när och inte heller var. Men jag vet att. Att det går, och att jag kommer. I mål. Så har jag alltid tänkt. Skit i exakta vägen. Fokusera på målet, tro på att det går och att du kan. Saker och ting har en fin tendens att lösa sig. ”If it’s not okey, it’s not the end” fortsätt!

Du kanske gillar

5 Kommentarer

 • Svara
  Sara
  7 april, 2014 at 09:31

  Alltså du är ju så jäkla klockren.

 • Svara
  Jenny
  7 april, 2014 at 19:52

  Det är såna där pessimister som tror att de är realister som säger så. Och pessimister är inte direkt kända för att komma långt i livet. De dör till och med tidigare än andra.

 • Svara
  Mia
  7 april, 2014 at 19:55

  Fina kloka Fanny.
  Om du visste vilka berörande inlägg du gör och vilken harmoni och vilket lugn du sprider.Har följt dig ett tag nu och slås verkligen av dina kloka ord och din härliga inställning till livet i stort och smått, balansen du förmedlar. Du sätter ord på tankar och funderingar. Det är så viktigt att komma ihåg att man inte är sina prestationer, utan jag är en ”var-else”, inte en ”gör-else”. Stort tack från hela mitt hjärta !!
  Kram Mia

  • Svara
   roethlisberger
   7 april, 2014 at 22:41

   TACK för dina fina ord, SOM de värmer! Och vad fint formulerat; ”jag är en var-else inte en gör-else”, det ska jag ta med mig! Tack, och stor kram!

Lämna ett svar