Inspiration och pepp Stil och mode Tävling Träning Vardagsuppdatering

Vinn komplett träningsset från W-Sportswear

Min vän frågade i veckan (lite försiktigt) om jag inte ska ta och tvätta mina w-sportswear tights, eftersom jag bär dem i princip dagligen… HAHA – jag kan meddela att jag tvättar dem, faktiskt, men det är helt sant att jag går i dem mest hela tiden. För de är helt enkelt fantastiskt sköna! Och snygga, vilket är en himla fin kombo.

Nu finns chansen för er att vinna ett set (byxor+linne) och efter avslutad tävling belönas samtliga motiveringar med ett fint erbjudande, så alla skäl att tävla nu hörrni. Läs tävlingsregler under bilden – och stort lycka till!

wallderinskatavling

  • Gilla och dela tävlingsbilden ( DENNA ) på din egna sida.
  • Gilla (sidan) W-Sportswear på Facebook ( HÄR )
  • Skriv en motivation varför du ska vinna på profilsidan W-Sportswear Sweden ( HÄR )

Tävlingen pågår i 10dagar. Vinnaren presenteras på fb och på Instagram. Lycka till!!

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar