Vardagsuppdatering

Sådant jag vill fylla våren med

Så mycket skogspromenader som möjligt. Vi har jättebra promenader här hemma omkring, som inte är inne i stan utan längs ån och åkrar. Men, skogen kommer alltid vara min favoritmiljö när det ska promeneras. Älskar att knata runt på kringliga stigar och lugnet som infinner sig när man är ute i naturen är verkligen svårslagen. Så, jag hoppas få till många fler mysiga skogspromenader under våren!

Resor och utflykter. Vi åker snart till Schweiz, vilket jag har längtat efter! Har inte träffat pappa på över 1,5 år… tiden går så fort när vardagen bara rullar på. Vi hörs över telefon varje vecka men det är ju inte samma sak som att träffas fysiskt. Så jag har längtat jättemycket efter denna resa och ser fram emot att komma iväg! I sommar blir det en tur ner till mitt älskade Österlen igen. Och självklart ska Rutan med också!

Läsa! Jag har ju blivit väldigt förtjust i Colleen Hoovers böcker. Nu har jag läst alla som finns översatta till svenska och eftersom jag inte orkar eller vill vänta på att resten ska översättas beställde jag i veckan hem två på engelska. Jag är så glad att jag ”hittat tillbaka” till läsningen genom Colleens böcker, och tänkte att en rimlig målsättning för resten av året är att läsa i alla fall en bok i månaden.

Umgås mer med vänner. Månaderna efter att jag flyttat i maj gick cirka all energi och kraft åt att bara hålla ihop. ”Hitta mig själv” osv. Det är både fascinerande och skrämmande hur en människa på två små år kan bryta ner något man lagt många många år på att bygga upp. Jag har iallafall behövt fokusera på mig och mina mest basala behov. Typ äta och sova och röra mig och sånt. Ta hand om Rut. Nu mår jag sakteligen bättre och ser fram emot att umgås mer med mina fina vänner. Häromdagen åkte jag tex till Ditte för en promenad och efterföljande kaffe. Sådant, små saker, har jag saknat något väldigt.

Plugg…. Det här är väl inte direkt vad jag skulle VILJA ägna våren åt, meeeen jag kämpar på med mina kurser för att äntligen få ett komplett gymnasiebetyg. När jag väl har det vet jag inte riktigt vad jag ska göra, jag har två ”vägar” jag överväger, mot två olika yrken, men samtidigt som jag gärna vill plugga vidare och utbilda mig så är jag ärligt talat lite rädd… för att misslyckas, antar jag. Och för att må dåligt eller till och med bli sjuk. Nåja, jag ska banne mig få det fullständiga gymnasiebetyget iallafall! En sak i taget.

Bli bättre på att rita/måla på iPad. Jag har inte ritat så mycket under hösten, men häromdagen fick jag feeling igen! Det är ju himla kul, om än rätt jäkla frustrerande också, när det inte bara ”blir” som man tänkt sig, haha. Jag vill bli bättre, och då får jag helt enkelt träna. Så det planerar jag att göra!

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar