Inspiration och pepp Resan Vardagsuppdatering

vår

Hej finisar! Det är lördag och solen skiner ännu en dag. Igår cyklade jag till gymmet och med musik i öronen (är det bara jag som direkt känner mig som i en film och typ ”det här är soundtraket till mitt liiiiv”?) och bara kände att nu är det verkligen VÅR. Och för första gången på flera år gav den reflektionen mig glädje istället för ångest. Jag brukar bli stressad och illa till mods; vår har förknippats med jobbiga förväntningar och besvikelser tidigare – men i år känner jag istället pirr och glädje. Lite underligt, mycket fint. 2014 har redan överträffat alla år hittills, ser spänt fram emot fortsättningen!bild-8

Och så är jag frisk igen. Bara en sån sak. Känner mig stark. Funderar på att maxa marklyft i helgen. Yeah, that kind of weekend!

Du kanske gillar

1 Kommentar

  • Svara
    Cilla
    26 april, 2014 at 10:15

    Jag känner också vårkänslorna och att det verkligen är vår nu! Förra våren och i synnerhet den här våren var de första gångerna i mitt liv som jag inte fick ångest och en klump i magen av att det blir varmare ute. Jag känner ingen ångest över att skala av lager kläder från kroppen. Jag känner mig inte obekväm i min kropp. Jag känner mig inte ledsen på något sätt – jag känner mig bara glad och det är en sådan härlig känsla! Särskilte efter att ha lappat i hop mitt krossade hjärta hela hösten. Nu är jag tillbaka på banan och det här kommer att bli en fantastisk vår. För dig, och för mig!

    Kram på dej fina du!

Lämna ett svar