Inspiration och pepp Kost Recensioner Vardagsuppdatering

The Healthy Box

Det har ju kommit en del boxar av olika slag den senaste tiden. Boxar man prenumererar på och får hem en gång i månaden, fylld av antingen ätbara ting eller skönhetsprodukter eller kanske en mix av båda. Jag tycker idéen är både rolig och smart, man får prova nyheter, kanske hitta en ny favorit man annars aldrig skulle upptäckt, och bara grejen att få ett stort paket är ju kalaskul – även om man själv betalat. Det är banne mig lika kul ändå att slita upp tejp och ooh:a sig över innehållet! Alla älskar paket, så det så.

Idag fick jag hem en ny box, The Healthy Box, dels för att prova lite nytt, men det var med glädje jag även skymtade jag några gamla favoriter. Mmmm, till det fredagens kvällslektyr – och det var nog mitt personliga pricken över i, att få en tidning i boxen, helt klart stort plus!thehealthybox1 thehealthybox2 thehealthybox3

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar