Kost Okategorierat Vardagsuppdatering

torsdagsmorgon

Frukost idag blev overnight-oatmeal med chiafrön (50/50 havregryn/mjölk + 1 msk chiafrön), toppat med (begravt under?) proteinfluff med blåbär, citron och kokos. Fräscht, mättande och energirikt – perfekt innan jag nu rör mig mot gymmet för 5 km på bandet. I eftermiddag blir det att träna själv, vilket alltid är tusen gånger tråkigare än när vi är två, men kör jag ett tungt benpass får jag nog tiden att gå ändå 😉20121115-101023.jpgÖnskar er en fin torsdag! 😀

Ni som frågar om proteinpulver : gå in och läs här, en bra sammanfattning om vad som gäller och hur det funkar (tex ni som undrar om inte proteinet ”förstörs” under bakning..)

Du kanske gillar

2 Kommentarer

 • Svara
  Hälsoboost
  15 november, 2012 at 14:03

  Ser gott ut 🙂

 • Svara
  Susanna
  15 november, 2012 at 17:52

  Hej!
  Först vill jag bara tacka för en superbra blogg. Du ger mig så himla mycket härlig inspiration!
  Jag har några frågor: Hur länge har du hållit på med styrketräning? Går du efter något speciellt träningsschema och i så fall, hur ofta byter du schema? 🙂

Lämna ett svar