Wiiiihooo företagskortet har ankommit, bokförings- och faktureringsprogram är installerade och jag är SÅ PEPP! Hoppas få några positiva besked i veckan angående uppdrag framöver, men hur som blir det här bra. Tänk för det vet jag.
Wiiiihooo företagskortet har ankommit, bokförings- och faktureringsprogram är installerade och jag är SÅ PEPP! Hoppas få några positiva besked i veckan angående uppdrag framöver, men hur som blir det här bra. Tänk för det vet jag.
16 Kommentarer
Helena
20 maj, 2014 at 06:18Hurra! Grattis! 😀
Helena
20 maj, 2014 at 06:18Hurra! Grattis! 😀
Träningsglädje
20 maj, 2014 at 06:55wihoo, kör hårt fanny!
Träningsglädje
20 maj, 2014 at 06:55wihoo, kör hårt fanny!
Nina
20 maj, 2014 at 07:47Vad roligt! En fråga bara: har du fått tillstånd från kommunen/ livsmedelsverket för att baka och hemma och sälja? Tips annars att ordna med det, så du inte får problem framöver. De är ganska noga med sådant (jag har vänner som haft liknande verksamhet men då fick bygga ett speciellt kök som var godkänt).
roethlisberger
20 maj, 2014 at 07:49Jag säljer inget jag gör i mitt eget kök? Har jag skrivit det..? Självklart är jag medveten om reglerna gällande kök och hygien.
Linde
22 maj, 2014 at 19:11Allt är inte kritik vet du. Tror personen bara menade väl 🙂
Nina
20 maj, 2014 at 07:47Vad roligt! En fråga bara: har du fått tillstånd från kommunen/ livsmedelsverket för att baka och hemma och sälja? Tips annars att ordna med det, så du inte får problem framöver. De är ganska noga med sådant (jag har vänner som haft liknande verksamhet men då fick bygga ett speciellt kök som var godkänt).
roethlisberger
20 maj, 2014 at 07:49Jag säljer inget jag gör i mitt eget kök? Har jag skrivit det..? Självklart är jag medveten om reglerna gällande kök och hygien.
Linde
22 maj, 2014 at 19:11Allt är inte kritik vet du. Tror personen bara menade väl 🙂
Cecilia Mattsson
20 maj, 2014 at 11:07Hej! Jag läste precis receptet på dina kikärtskakor med choklad, ja och nu är jag då lite trög 🙂 Men ska man lägga kikärtorna i blöt innan, ett antal timmar? Koka den innan? De ser kanon smarriga ut!! Jag har aldrig använt mig av kikärtor innan! Kram Cia
roethlisberger
20 maj, 2014 at 11:25De ska vara kokade, jag köpte på tetra 🙂 om inte annat anges är det ALLTID kokta kikärtor/bönor jag använder mig av i recepten! Kram och hoppas du gillar kakorna!
Cecilia Mattsson
20 maj, 2014 at 11:07Hej! Jag läste precis receptet på dina kikärtskakor med choklad, ja och nu är jag då lite trög 🙂 Men ska man lägga kikärtorna i blöt innan, ett antal timmar? Koka den innan? De ser kanon smarriga ut!! Jag har aldrig använt mig av kikärtor innan! Kram Cia
roethlisberger
20 maj, 2014 at 11:25De ska vara kokade, jag köpte på tetra 🙂 om inte annat anges är det ALLTID kokta kikärtor/bönor jag använder mig av i recepten! Kram och hoppas du gillar kakorna!
86:an
20 maj, 2014 at 21:36Klart det blir hur bra som helst!!! =)
Så kul och glad för din skull!! Pepp pepp!!
86:an
20 maj, 2014 at 21:36Klart det blir hur bra som helst!!! =)
Så kul och glad för din skull!! Pepp pepp!!