Inspiration och pepp Kost Recensioner Vardagsuppdatering

Healthy Box nr. 2

I veckan var det dags för månadens Healthy Box att landa i mitt kök. Det är alltid med ivriga händer jag sliter upp de där lådorna med smått och gott, och även denna gång var jag mer än nöjd med innehållet.
healthybox2-2

Snacksen var tre favoriter sedan tidigare; Reztart bar, Renées Berry Boost (granatäpple-pluppar! Så gott! Varför kan man inte köpa dem i storpack?!) och sjögräs-snacks med wasabismak från Nutri Nick. De är så himlans goda – jag ska piffa till en middagslax med dem tänkte jag, stay tuned… Sedan var det ett nytt nummer av Topp Hälsa. Eftersom tidningar är en typisk sak jag inte unnar mig vidare ofta, så känns det såå lyxigt att sjunka ner i soffan med ett härligt nummer hälso-pepp och något gottit att äta till. Slutligen innehöll månadens box också en flaska sockerfri aloe vera dryck, två veckors online-yoga på yogobe och så ytterligare två gamla favvosar ; hampafrön och Bara Bär.
healthybox2-1

Det där med boxar som kommer på posten en gång i månaden. Himla bra påhitt. Man blir lika glad varje gång! Och det är en grym present, tänker jag. Snart kan man köpa 3- eller 6-månaders prenumeration av The Healthy Box också, så man kan ge någon man tycker om ett paket fyllt av hälsosamt gotte och pepp i flera månader. Hur bra som helst! (och ”någon man tycker om” kan absolut vara en själv. Faktum är att det borde vara första människan man ger det till – sig själv.)

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar