Inspiration och pepp inspirationstories Resan Vardagsuppdatering

THE YEAR 2016

En halv miljon människor har under 2015 besökt roethlisberger.se

… det känns ju lite galet, faktiskt. Att bloggen jag startade när jag var som djupast nere i mörkret, idag når ut till- och uppskattas av så många människor. Jag skapade bloggen för att ha en plats att samla och spara de saker som fick mig att må bra, de där ljusglimtarna som fanns trots mörkret. Jag ville ha dem sparade för att kunna plocka fram som små påminnelser till mig själv, när det emellanåt kändes sådär fruktansvärt hopplöst och jobbigt allting. Jag ville också ha en plats där mina tankar om både finheter och fulheter rymdes, en plats för mig att skriva och ventilera.

Idag är det vår plats – min och er plats. För utan er hade den här bloggen inte gått från att vara bara min lilla samlingsplats för finheter, till att under år 2015 besökas 1 000 000 gånger. Jag vill att ni ska veta hur otroligt glad och tacksam jag är över att ni läser, kommenterar och delar vidare. Inte minst är jag rörd, och ärligt talat rätt överväldigad, över all den fina feedback och kärlek ni ger mig varje dag. Tack. Tusen tusen tack!

stat2015

2015 års mest lästa inlägg, med 392 907 läsare, var Det finns en enda sak, som om vi äter, gör oss överviktiga, sjuka och olyckliga

Det recept som besökts flest gånger under 2015 är hur man gör egen (vegan) kolasås – vilket lustigt nog var det mest besökta receptet redan år 2014. En förklaring till det är förmodligen att jag ofta länkar tillbaka till detta inlägg själv, eftersom det är receptet jag alltid utgår ifrån när jag inkluderar kola/kolasås i någon form i ett annat recept (som här och här)

370 inlägg har jag publicerat här på roethlisberger.se under det gångna året (vilket är över hundra fler än under 2014, då jag publicerade 260 inlägg). Antalet besökare gick från 60 000 under 2014 – till 500 000 under 2015. Det är helt galet men framför allt fantastiskt roligt!

Nu har vi klivit över till 2016. Jag bestämde mig för att börja på den nivå jag önskar mitt år att fortsätta, och köpte därför den allra finaste kalendern jag kunde hitta. En inbunden blåturkos skönhet med dekorativt  guldbronsigt mönster från favoriten Paperblanks. Det är något speciellt med en ny kalender. Känslor som förhoppningar, ovisshet och nyfikenhet i en enda mix. Tomma blad som kommer fyllas med upplevelser, som i sin tur kommer ge nya erfarenheter. Så mycket som jag ännu inte har en aning om.

k20163k20162k20161

THE YEAR. Jag ser fram emot 2016, och undrar vad jag kommer kunna blicka tillbaka på om ett år. Om ett år när den här kalendern är full av saker jag ännu inte har en aning om väntar mig.

Du kanske gillar

2 Kommentarer

 • Svara
  jeanna - bliss junkie
  5 januari, 2016 at 11:07

  Du är otroligt ambitiös och driven Fanny, mer än värd många besök för det grymma jobb du lägger ner. Älskar paperblanks för övrigt. kram och gott 2016!

 • Svara
  Träningsblogga - Ida
  5 januari, 2016 at 21:06

  Häftiga siffror!!

Lämna ett svar