Inspiration och pepp Kost mobil Vardagsuppdatering

Alldeles för tidigt, men på väg hem.

Dagarna vid havet gick alldeles för fort och nu sitter jag återigen på ett tåg norrut, hem mot Stockholm.

Österlen är min pärla, min fridfulla zon där väldigt mycket förändrades sommaren -11. Jag började läsa boken ”the secret” och jag hittade mig själv på det där klyschig sättet (i alla fall började jag rota i ett hörn av den där filuren som är jag och det var starten för allt). När jag nu åker ner sköljer så mycket känslor över mig, och varje år upplever jag sådan fin gästvänlighet hos människor jag möter. De flesta jag känner där nere har jag huxflux träffat när jag varit på språng – och blivit vän med. Jag älskar den typen av människor; enkla, vänliga och fulla av energi att bara dela med sig av. Därför är det varje år lika tråkigt att åka hem, jag känner mig aldrig så levande som i deras sällskap. Hela paketet : Österlen, är som balsam för min själ.

Men, kanske skulle jag inte uppskatta det lika mycket om det var vardag. Kanske är det precis såhär det ska vara; korta, intensiva besök som laddar upp mina batterier och lusten att leva.

På vägen från Österlen stoppade jag dryga timmen i Lund för en snabb lunch date med Annie som smitit på långlunch från jobbet. Tack för det Annie, gott, trevligt och bara allmänt fint! Jag kommer ner snart igen, det bara måste jag, för hjärtat skriker redan efter en ny tur söderut…

20140712-185833-68313741.jpg
Om ni bor i Malmö, Lund, Helsingborg eller Göteborg (eller har vägarna förbi) kan jag varmt rekommendera Salads & Smoothies där dagens lunch intogs. Jag valde en matig sallad med quinoa, kyckling, getost, valnötter och honungsdressing som var fullständigt jättegod (och SÅ prisvärd, 65kr liksom, var får man likvärdig lunch för den pengen?!) Annie åt en vegetarisk variant med japansk touch som både såg ut och lät jättegod! (Känner jag Annie rätt finns den även förevigad på bild, kika hos henne!)

20140712-190607-68767951.jpg

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar