Fanny Fotograferar Fannys Favvo Inspiration och pepp Kost Vardagsuppdatering

Mitt nya kök

nyttkok4

Jag tänkte visa er mitt nya kök. Soooom jag har längtat efter att helt själv få bestämma hur och var saker ska stå, vad som ska få stå framme på kökbänken, hur matbordet ska se ut, vad som ska pryda väggarna… äntligen har jag ett helt eget kök och åh så jag trivs. Det är litet (i min värld kan kök inte bli för stora, liksom) och mysigt. Gamla detaljer som höjer mysfaktorn, med fräscha nytillskott som väger upp perfekt. Ja, ni får se lite här, helt enkelt:

Jag köpte stora karamellburkar, svarta etiketter i ”krittavel-stil” och en vit penna för att kunna rada upp mina basgrejer i mjöl- och grynväg längs köksbänken. Så som havregryn, kakao, kokosmjöl, kikärtsmjöl och lite annat skoj som används mest hela tiden hos mig.nyttkok1

Sedan vet ni ju att jag gillar designen på santa maria’s kryddburkar, så de får också stå framme medan de andra kryddorna trängs i skåpen (bild på det längre ner). Andra finns-alltid-hemma-grejer som avocado, vitlök och citron får också ligga framme, mest för att det är himla fint, tycker jag. nyttkok2

I fönstret står några andra favoriter, Renées buljonger, Tamarisoja och härliga furikake sprinkles.nyttkok3

Sen, som sagt, skafferiet. Eller ja, plural är det ju ; tre av skåpen i mitt kök ser ut såhär. Resten är lika fulla…nyttkok6

Jag har rosaprickiga handdukar för att få lite färg, och randiga sugrör redo i lådan för smoothies och juicer. Ungefär så flickigt piffig kan jag sträcka mig till att bli.. men det är fint, till kökets övriga detaljer tycker jag det passar riktigt bra!nyttkok5

Som ni såg i början täcks den enda ”lediga” väggen i köket av en stor klocka. Under den matbordet i glas med mina recept samlade och en skål färsk frukt. Bra så, mer behövs inte!nyttkok4

Köket är det rum jag ville få klart först (duh), så det är faktiskt rätt färdigt nu, det enda som ska fixas är två smala hyllor där mina favorit-kokböcker ska ställas upp. Bästa konsten i min mening – inspo i köket! Vill ni se mer av mitt nya hem? Jag har ett heeelt rum till 😉 haha..

Du kanske gillar

9 Kommentarer

 • Svara
  Emma
  1 augusti, 2014 at 11:08

  Ååh ja vill se meeeer!

 • Svara
  Emma
  1 augusti, 2014 at 11:08

  Ååh ja vill se meeeer!

 • Svara
  elin
  1 augusti, 2014 at 13:49

  så fint kök! jaaa visa allt!

 • Svara
  Annika
  1 augusti, 2014 at 14:12

  Vilket underbart kök! din receptbok ser jätte cool ut. Kan du berätta var du har köpt den?

 • Svara
  Jenny
  2 augusti, 2014 at 15:24

  Först när jag såg första bilden och du skrev att det var ditt nya kök tänkte jag ”nej, det är det inte” för att det verkade lite för bra och var lite för snygg bild (glömde bort att du är fotograf också), sen ”oj, jo det var det”. Lite avis på ditt kök måste jag erkänna! Klart att vi vill se ditt andra rum också! 🙂

  • Svara
   roethlisberger
   2 augusti, 2014 at 17:44

   Haha men åh, vad kul att det såg bra ut! Tack! Jag ääälskar mitt kök, så mysigt att få piffa och dona lite.. hihi. Och ja, jag ska ta mig tid att fota resten också i dagarna 🙂

 • Svara
  Mia
  3 augusti, 2014 at 09:11

  Åh vad fint,varifrån är klockan?? 🙂

  • Svara
   grek mcfluff
   18 februari, 2015 at 21:37

   För helvete svar vart fan klockfan är ifrån,helvete asså……..

   • Svara
    roethlisberger
    19 februari, 2015 at 13:27

    men herregud. Jag vet faktiskt inte – det är min väns klocka som hon köpt. Ingen aning varifrån!

Lämna ett svar