Kost Vardagsuppdatering

Min främsta uppgift under Schweiz-besök

Jag ser det som min uppgift att under varje besök i Schweiz noga gå igenom utbudet av ny choklad. Prova, bedöma och sedan eventuellt ta med lite hem till mig själv vänner och familj. Jag tar denna uppgift på fullaste allvar och spenderar pinsamt många timmar bland chokladhyllorna på varenda butik jag hittar.

Denna gång hittade bland annat en summer-edition vit choklad med rabarber och jordgubb från Lindt, vars Hello-serie har ett par roliga smaker som (ännu?) inte nått sverige och de köpte jag såklart också så fort jag såg dem. Vit choklad med ananas/kokos, en med kaffe och så en med äppelpaj. Samtliga ljuvliga, inte helt otippat.chocCH1
chocCH2

Jag provar även andra godsaker. Det är halva nöjet med att resa för mig – att prova nyheter och saker som inte finns hemma. Nu har jag ju provat både kokosvatten och Kombucha hemma, men ja. Ändå! Här kan man köpa Kombucha i storpack på Coop precis som vilken läsk som helst… när kommer det till Sverige då?? 
chocCH3dryck

Du kanske gillar

4 Kommentarer

 • Svara
  Josefine
  9 augusti, 2014 at 17:29

  Vit choklad med kaffe – det är verkligen en grym smakkombination! Jag har hittat vegansk vit choklad med just kaffe vid något enstaka tillfälle (Vantastic food tror jag att märket var), och jag dreglar ständigt när jag tänker på den…

  Hoppas att du får en fortsatt härlig resa! Såg förresten dina ”selfie”-bilder på Instagram – du har ingenting att skämmas för, tycker jag, men jag förstår VERKLIGEN din känsla av skarpt ogillande av dig själv som ”stor” efter att ha varit utsvulten. Själv känner jag mig alltid TJOCK om jag väger vad jag egentligen ”borde” väga (och den vikten inte enbart utgörs av muskler) – du har verkligen kommit långt med dig själv nu – helt rätt att vara stolt över det!

  Kramis

 • Svara
  pilla
  9 augusti, 2014 at 17:45

  Köpte med mig alla de tre Hello chokladerna hem till Sverige när jag var i Schweiz i juni, dock var det ingen som föll mig i smaken.

  • Svara
   roethlisberger
   9 augusti, 2014 at 21:54

   jag gillade faktiskt äppelpaj bäst av dessa, vilket förvånade mig lite. Men den hade en skoj hint av ingefära? Hm, allt måste hur som provas minst en gång 😉 viktig regel jag har.

 • Svara
  L
  11 augusti, 2014 at 23:16

  Jorå, de finns i sverige! Köpte på ica i lördags 🙂

Lämna ett svar