Inspiration och pepp Kost LUNCH & MIDDAG Lunch/Middag Recept Vardagsuppdatering

Snabbmat en torsdag

Pasta är klassisk snabbmat för mig. Under tiden vattnet kokar upp, pastan åker ner och blir klar, skär jag grönsaker, steker upp ”någe-proteeiiin” och kanske slår jag till på lite kokosmjölk, grädde eller annat festligt för att få en gryta/sås. Från start till matbord max en sådär femton minuter – Fanny gillar!pastarisenta2

Dagens lunch var typisk snabb. Himla väldigt snabb, faktiskt. Risentas nya bönpasta är klar på 6-8 minuter, och under tiden den skötte sig själv skar jag morotsstavar, delade ett halvt broccolihuvud i små buketter och fräste tillsammans med en kycklingfilé och en halv rödlök. På med japansk soja, teriyaki-krydda och coconut syrup. Pasta klar – på med wok – toppa med wasabirostade sojabönor (från senaste iherb-ordern). Lunch nere och Fanny på språng igen. Pjuh, dygnet har så väldans få timmar nu för tiden..?!risentapasta

Du kanske gillar

4 Kommentarer

 • Svara
  Hanna
  21 augusti, 2014 at 12:49

  Åh herregud, har DE gjort bön-pasta?? Lycka!! Pris? 😀

  • Svara
   roethlisberger
   21 augusti, 2014 at 12:55

   Ja, blev också positivt överraskad! Tyvärr är det enbart soja i Risentas varianter ja (antar att du har koll på andra märken av tex svarta bönor osv?) men förhoppningsvis breddas utbudet framöver 🙂 tål du inte soja eller undviker du det av andra skäl? 🙂

 • Svara
  Hanna
  21 augusti, 2014 at 12:49

  Fan, såg nu att alla var gjorda av soja -_-

 • Svara
  Maja
  21 augusti, 2014 at 15:15

  Åh, det där ser himmelskt gott ut! Kram
  http://www.healthymaja.devote.se

Lämna ett svar