Fannys Favvo Inspiration och pepp Kost Vardagsuppdatering

Och så öppnade hon en låda med godis IGEN.

Nej jag tröttnar ju inte! Omöjligt. Godsakerna att prova, förälska sig i och vilja beställa igen tar nämligen aldrig slut. Bara tur att jag inte gillar smink och skönhetsprylar, då hade jag ju shoppat loss på de avdelningarna också… För även om ni i mina iherb-kassar enbart ser ätbara ting så finns det massa massa annat att klicka hem för fina slantar från andra sidan havet. Ifall någon av er är lagda åt det hållet menar jag… 😉 en av mina bästa vänner jobbar som makeupartist och hon köper massa fint därifrån. Eko och snälla saker för huden, håret, barnen och djuren – på iherb finns verkligen allt.

Men, jag kör på ätbart. Och eftersom ni hänger här gissar jag att ni också gillar att äta goda grejer. Så lets kika på vad jag fick hem i veckan (på två dagar. Jag tar alltid snabb-leverans och ja jag betalar tull men nej det är aldrig mycket och det är ändå löjligt billigt samt att jag liksom gärna hade betalat dyrt för dessa finsaker…) 
iherbjuli1
Dessa. I en sushisallad. Krossade och strödd som panering på en bit lax i ugnen. I kalla röror. Bara rakt upp och ned som snacks. Jag anar ny favorit när jag tänkerpå dessa torrostade edame-bönor med wasabismak.

iherbjuli3
En annan ny grej jag klickade hem var ett osötat iste. Stor burk. Jag älskar iste och givetvis även energi, men just att dricka flera tusen kalorier har jag alltid tyckt känns lite onödigt. Jag vill gärna äta min näring, dricker gör jag flera liter om dagen så några av glasen får gärna smaka mer än bara vatten. Fun light drar jag gärna ner på för att lämna plats åt detta iste, 100% te och inget mer. Ska bli spännande att smaka, några skivor citron, massa is och mmm…

iherbjuli2Och så lite påfyllning. Av näringsjäst, och questbars. Sådant som alltid ska finnas hemma. Som ni skymtade i bakgrunden på översta bilden är några andra standard-grejer jag alltid slänger ner i korgen frystorkade bär. Det smakar SÅ mycket mer än vanliga torkade, och har en helt annan konsistens. De är krispiga, och smaken intensiv. Favoriterna hos mig är jordgubb, blåbär och hallon. (sistnämnda är vad som gör dessa tryfflar gudomliga) 

Nå. Vad beställde du hem sist? Har du mot förmodan inte redan hittat iherb, eller bara inte vågat prova (VÅGA. Ruinera dig. Skapa ett beroende. Ge livet ännu mer gottis-kvalité. Gör det bara!) så är du välkommen att använda koden TBK231 för $10 rabatt på första ordern. Om du redan har beställt tidigare, kan jag hinta om att anger du bara en ny mailadress så kan du liksom utnyttja min kod igen… just sayin.

Du kanske gillar

14 Kommentarer

 • Svara
  Johanna V
  28 juli, 2014 at 08:18

  Ååh detta låter intressant ( som vanligt, när du hittar roliga, favoriter eller nya grejer på Iherb).

  Förresten jag har försökt att nå dig på din mail men har inte fått något svar ännu för jag har några funderingar jag skulle vilja fråga dig o

 • Svara
  Johanna V
  28 juli, 2014 at 08:18

  Ååh detta låter intressant ( som vanligt, när du hittar roliga, favoriter eller nya grejer på Iherb).

  Förresten jag har försökt att nå dig på din mail men har inte fått något svar ännu för jag har några funderingar jag skulle vilja fråga dig o

 • Svara
  Carro
  28 juli, 2014 at 10:53

  Vad kostade detta paket i kronor, med tull o allt? Så man får ett hum om pris. 🙂

  • Svara
   roethlisberger
   29 juli, 2014 at 15:45

   Ingen tull denna gång, ibland slipper man, och paketets innehåll kostade mig 120 kronor allt som allt 🙂

   • Svara
    cissi
    6 augusti, 2014 at 11:58

    Med 120 kr menar du då vad det kostade med moms och frakt?

    • Svara
     roethlisberger
     6 augusti, 2014 at 13:55

     Ja

 • Svara
  Josefine
  28 juli, 2014 at 17:40

  Haha, vad jag beställde sist? Eftersom jag beställer många små paket och väljer långsam frakt vet jag knappt vad jag har beställt (eftersom det ofta blir 2-3 paket som konstant är på väg), men jag tror att det var gluten- och sojafria proteinbars (http://www.iherb.com/NuGo-Nutrition-Free-Gluten-Free-Dark-Chocolate-Crunch-12-Bars-1-59-oz-45-g-Each/30655#p=1&oos=1&disc=0&lc=en-US&w=nugo%20nutrition%20free&rc=3662&sr=null&ic=1), rawbars (http://www.iherb.com/Go-Raw-Organic-Live-Pumpkin-Bar-10-Bars-13-g-Each/33716#p=1&oos=1&disc=0&lc=en-US&w=go%20raw&rc=184&sr=null&ic=17) och vaniljrisprotein (http://www.iherb.com/Growing-Naturals-Organic-Rice-Protein-Vanilla-Blast-16-4-oz-465-g/38648#p=1&oos=1&disc=0&lc=en-US&w=growing%20naturals&rc=718&sr=null&ic=3) som stod på beställningslistan. Samt en provförpackning Aubrey Organics schampo som var billig just nu.

  • Svara
   Sofia Smedman
   29 juli, 2014 at 08:53

   Varför just små paket och lång leverans?

   • Svara
    Josefine
    29 juli, 2014 at 17:25

    För att slippa betala så mycket i frakt och tull/moms…

  • Svara
   Veronica
   29 september, 2014 at 18:35

   Var proteinbarsen goda?

 • Svara
  M
  28 juli, 2014 at 20:48

  Hur tänker du med storlek och vikt när du beställer från Iherb? Jag har förstått det som att man inte ska överskrida en viss vikt, för att det är större risk att paketet fastnar i tullen då… Men du verkar alltid beställa allt på en gång? 😀

  • Svara
   roethlisberger
   29 juli, 2014 at 15:44

   ALLTID allt på en gång!! Fastnar inte i tullen, men ja men betalar en liten peng för tull. Jag har aldrig fått mer än 120 kronor tror jag det var, och då brukar mina beställningar vara bra mycket större än denna gång. Jag vill inte vänta i flera veckor och inte kunna följa paketet eller veta när det kommer.. såhär tar de 2-3 dagar, man kan följa och få veta vad som händer etc. För att kunna ta billigaste frakten (dvs den som är oföljbar och tar låång tid) måste man hålla sig under 1800g nånting. Jag tar alltid nästa, 8 dollar för 8pounds + $1 för varje extra pound. Blir ändå billigare än 2 st omgångar av billigaste frakten…

   • Svara
    Josefine
    29 juli, 2014 at 17:26

    Beror på hur tunga paketen blir… Mina brukar bli ganska tunga…

 • Svara
  Jenn
  2 augusti, 2014 at 18:51

  Åh det DÄR har jag inte sett på iHerb förut! ÄLSKAR att hitta nya saker att testa därifrån!! =D

  Sista paketet jag fick hem var med nya smaker av ATkinsbars (jag gillar INTE Questen haha!)
  och påfyllning av vitaminer och mineraler =D

Lämna ett svar