Inspiration och pepp Kost Morgonstund Recept Vardagsuppdatering

Röd kärlek på flaska

juicerod2

Denna blodröda skönhet är min nya kärlek. En stor flaska står alltid laddad i kylen, och det passar så fint att ”ta en liten shot” för att vakna på morgonen, inför ett träningspass, likväl som efter. Eller när helst man nu känner för en härlig energikick! Den är enkel, men ack så god! Uppfräschande, frisk och lite lagom söt.

juicerod1

Jag måttar inte när jag gör den här men det som åker ner i juicern är : 1 rejäl bit vattenmelon (mer än vad bilden visar) , 1 stor rödbeta, 1 lime och någon centimeter ingefära. När det åkt igenom och blivit juice, rör jag ner några deciliter kokosvatten. Inget mer, inget mindre – pure perfection!

juicerod3

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar