Inspiration och pepp Kost Morgonstund Recept Vardagsuppdatering

Grönt är skönt

Jag är tämligen övertygad om att anledningen till att jag blev frisk så snabbt var min extrema konsumtion av juice under dagarna jag låg hemma. Citrusfrukter, grönkål, morötter, rödbetor, gurkmeja, gurka – och så ingefära i enorma doser (mest för att det är gott, jag älskar ingefära!)

Imorse gjorde jag en ny favorit som fick sällskapa med en stor skål bananglass (3 bananer fryst i slantar, mixat med en näve blåbär och lite vanilj + toppings – såklart!). I juicern åkte 10 stora blad grönkål, 2 gröna eko-äpplen, 1 citron och 4 cm färsk ingefära. Enkelt, snabbt, grönt och skönt!

gronkoljuice

Du kanske gillar

4 Kommentarer

 • Svara
  Lisa's healthspo
  19 september, 2014 at 17:27

  Åh det låter ju riktigt underbart!! Så det är c-vitamin, gurkmeja och ingefära som är bäst mot förkylning enligt dig? 🙂

  • Svara
   roethlisberger
   19 september, 2014 at 21:20

   Ja, just juice:ers nyttigheter går ju rätt ut i cellerna eftersom man tagit bort fibrerna i processen. Jag upplever att jag tillfrisknade myeckt snabbt! Det här, plus glass och vila gjorde susen 😉

 • Svara
  Lisa's healthspo
  19 september, 2014 at 17:27

  Åh det låter ju riktigt underbart!! Så det är c-vitamin, gurkmeja och ingefära som är bäst mot förkylning enligt dig? 🙂

  • Svara
   roethlisberger
   19 september, 2014 at 21:20

   Ja, just juice:ers nyttigheter går ju rätt ut i cellerna eftersom man tagit bort fibrerna i processen. Jag upplever att jag tillfrisknade myeckt snabbt! Det här, plus glass och vila gjorde susen 😉

Lämna ett svar