healthstories Inspiration och pepp Kost Press & Event Vardagsuppdatering

Nedräkning till helg

På fredag är det dags! Dags för tre dagars festligheter och minglande och upptäckande för alla oss som gillar träning och hälsa. Ni vet vad jag talar om; i helgen är det är dags för Fitnessfestivalen och Allt för hälsan-mässan. Jag kommer vara på plats på Stockholmsmässan både fredag och lördag, och ser fram emot att träffa gamla som nya vänner, kollegor och samarbetspartners.

bodystorenov

I veckan fick jag ett litet smakprov på vad som komma skall, då Bodystore skickade mig några utvalda produkter från varumärken som kommer finnas i deras monter på mässan. Spontant vill jag tipsa er lite extra om de havssaltade kokoschipsen från Smiling Cashew – löjligt goda. Löjligt! Sen var det väl inget större fel på den socker- och mjölkfria hasselnötskrämen heller, förutom att den tog slut lite för snabbt då kanske…

Men viktigast av allt; Ses vi i helgen?!

Du kanske gillar

10 Kommentarer

 • Svara
  Lisa
  25 november, 2015 at 16:14

  Det är första gången jag åker dit i år! Fick äntligen med min inte hälsointresserade pojkvän som sällskap. Jag är så förväntansfull! Vore underbart att få möjlighet att träffa dig Fanny! ? Kommer du att vara där på lördagen? Ska du stå i Bodystores monter? 🙂 Hoppas du får en härlig helg, mvh Lisa.

  • Svara
   Lisa
   25 november, 2015 at 16:15

   Oj förlåt blev lite för exalterad, såg att du visst redan skrivit när du skulle vara där ☺️

  • Svara
   roethlisberger
   26 november, 2015 at 18:10

   Haha åh, vad roligt! Och precis som du noterade är mitt svar ja – jag är på plats på lördagen. Håller ju föreläsning ihop med Niclas (Nutri-nick) på lördag kl 13 🙂 Hoppas vi ses, lova att kom fram och heja!? 😀

 • Svara
  Lisa
  25 november, 2015 at 16:14

  Det är första gången jag åker dit i år! Fick äntligen med min inte hälsointresserade pojkvän som sällskap. Jag är så förväntansfull! Vore underbart att få möjlighet att träffa dig Fanny! ? Kommer du att vara där på lördagen? Ska du stå i Bodystores monter? 🙂 Hoppas du får en härlig helg, mvh Lisa.

  • Svara
   Lisa
   25 november, 2015 at 16:15

   Oj förlåt blev lite för exalterad, såg att du visst redan skrivit när du skulle vara där ☺️

  • Svara
   roethlisberger
   26 november, 2015 at 18:10

   Haha åh, vad roligt! Och precis som du noterade är mitt svar ja – jag är på plats på lördagen. Håller ju föreläsning ihop med Niclas (Nutri-nick) på lördag kl 13 🙂 Hoppas vi ses, lova att kom fram och heja!? 😀

 • Svara
  ISA
  26 november, 2015 at 12:19

  Hasselnötsskräm… heaven. HEAVEN! hoppas det blir en grym mässa!

  • Svara
   roethlisberger
   26 november, 2015 at 18:09

   Verkligen – HEAVEN! Tack det blir säkert toppenkul 🙂

 • Svara
  ISA
  26 november, 2015 at 12:19

  Hasselnötsskräm… heaven. HEAVEN! hoppas det blir en grym mässa!

  • Svara
   roethlisberger
   26 november, 2015 at 18:09

   Verkligen – HEAVEN! Tack det blir säkert toppenkul 🙂

Lämna ett svar