Inspiration och pepp Träning Vardagsuppdatering

Fannys ”pre-workout”-musiklista

Jag har aldrig delat med mig av musik här. Det egentligen mest för att jag är en ”snöa-in-människa” när det kommer till musik (och eh, rätt mycket annat..) och lyssnar i princip på samma låtar på repeat tills jag tröttnat – och då byter jag till ett par andra, som också får gå på repeat.

Men musik är en så himla fiffig grej när det gäller pepp. Innan jag går till gymmet, slår jag på min lista sparad som ”pre-workout” och i takterna till den klär jag på mig, packar väskan, dricker och äter något uppiggande inför passet och sisådär en halvtimme senare är jag nästan alltid supertaggad på träning. På gymmet måste jag också ha musik, men då är det en annan lista som slås på och den är väldigt blandad med allt från radiohits till udda favoriter jag hittat genom åren. Gillar ni att ta del av musiklistor? I så fall kan jag ju visa er min träningsmusik vid ett senare tillfälle, här kommer i alla fall min nuvarande (den uppdateras med jämna mellanrum) pepplista inför ett träningspass Pre-workout

Skärmavbild 2014-09-20 kl. 13.35.30

Ni kanske har något annat trick utöver musik som får er laddade och taggade inför träning? Tell me!

Du kanske gillar

2 Kommentarer

 • Svara
  FRUKOSTERA
  21 september, 2014 at 09:29

  Musik gör verkligen susen! 😉

  Brukar lyssna på musik Innan träningen, men aldrig Under. Knepigt nog :))

 • Svara
  FRUKOSTERA
  21 september, 2014 at 09:29

  Musik gör verkligen susen! 😉

  Brukar lyssna på musik Innan träningen, men aldrig Under. Knepigt nog :))

Lämna ett svar