Kost mobil Vardagsuppdatering

Dags för måndag

God morgon måndag! Herregud vad tiden går fort.. Helgen har bara swischat förbi, och varit full av skratt, slapp, god mat och träning. Mindre bloggande, i know, men idag kommer det desto mer. Gårdagens middag blev ny favorit här, så recept blir det. Har funderat på både det ena och andra, så inlägg om det blir det. Ni skriver fina kommentarer som jag så himla gärna vill svara på, så också det ska jag försöka göra.

Ska bara få i mig min fina måndags-frulle; vaniljkesokvarg med färsk mango, diverse bär och frön, och så hackade jag i en halv low carb bar med blåbärs-smak. Har ju fått total-dille på olika bars, så provade denna och den var så seg och god att jag tyckte den borde göra sig fint som topping – och det gjorde den ju! Mums 😀

20121008-081730.jpg

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar